Valorant ban yiyenlere karşı tepkim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar öncelikle selamlar ben selim. Yaklaşık 3 Sezondur Valorantı kekli oynuyorum. Hesaplarım betadan beri aktif. Hile kullanmadığım devirde Gold-Plat arasında dolaşıyordum. Hile geldiğinden beri Her sezonu ilk 1000 içerisinde 2 hesapta bitiriyorum. Benim bu konuyu yazmamdaki amaç milletin yok 3 maçta ban yedim yok 5 günde ban yedim diyip hem yönetimi hem yazılımda çalışan ekibi boş yere oyalayıp hileyi incelemeye sokmasıdır. Arkadaşlar fixli hile dediğiniz girdiğinizde direk ban yersiniz, öyle 2-3 maç bile dayanmaması lazım. Bu hile tamamen sizlerin oynama stiliyle alakalı. Arkadaşlar illa duvar arkası bakmamanız veya smoke içi vurmamanız sizin legit oynadığınız anlamına gelmez. Gidip yeni hesap açıp pat pat vurmanız bile bence ban sebebidir. Kısaca söylemek istediğim şey artık şuraya yok şöyle ban yedim yok böyle ban yedim yazmanız hileyle alakalı olmadığını belirtmek isterim. Hilede sıkıntı varsa yönetim zaten koskoca ÇALIŞMIYOR yazısı asıyor. Teşekkürler iyi forumlar

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Aynen öyle , boş yere belli ede ede oynuyorlar sonra ban yiyince hileye laf ediyorlar , her hilede belli edince ban yersin bu değişmez bi gerçek

Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
aynen öyle çok güzel bir noktaya değinmişsiniz

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Umarım yazıyı okuyup biraz olsun oynayışlarını ve davranışlarını değiştiren olur güzel yazmışsın

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Bence çok haklı bir serzeniş... Duvarlara baka baka gezip report doğrultusunda ban yiyen de hile fix diyor...

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
çok haklı bir yazı yazmışsın tebrik ediyorum öncelikle kullanan arkadaşlar var immoda bitirenler radyant olanlar var hemde öyle 5 10 maç atıp değil 30 50 maç atıyorlar canlı discord üzerinden yayın paylaşım yaparak izletiyor bana gidip bilerek ölüyor bilerek el veriyor kaybediyor sırf legit oynamak için belli olmaması için ama çoğu kişiler kullanırken benim hilem var legit oynuyorum ama her maç 20 den aşağıya vurmayayım maç kaybetmiyim demiyor kaybet öl rank düş ama belli etme kardeşim sonra ban yiyince senin dediğin gibi yok hile fix hile ban attırıyor gibi şeyler yazmanıza gerek bile kalmaz ! keşke isim verebilsem ama şöyle diyim radyant olup 300 sıralamanın içinde olan arkadaşlarım var hile ile oynamıyor sadece oyun bilgisi var kolsuzda değiller betadan beri oynuyorlar yanı demek istediğim özetle şu ban yiyorsan hilede sorun yok sorun tamamen sende

İzmirde Çalışmalarını Sürdüren Bir MC
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
yav adam duvar arkası sıkıyor sonra ban yedim diyor bende bunu anlamıyorum ellerine sağlık kardesim cok güzel yazmışsın

Süper Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
katiliyorum ben de bu hileyle surekli oynuyorum tum arkadaslarimla beraber ve oynadigimdan beri ban yeme gibi bir sorunla karsilasmadim lutfen siz de rage oynayip banlanip ban yedim diyip adminleri de bosuna yormayin cunku gerektiginde bugunki gibi cidden update yapiyolar cok tesekkurler ugrasan herkese

The Ghost Living Inside You
Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
Şuan hile çalışmıyor güncelleme gelirmi valo keke

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar öncelikle selamlar ben selim. Yaklaşık 3 Sezondur Valorantı kekli oynuyorum. Hesaplarım betadan beri aktif. Hile kullanmadığım devirde Gold-Plat arasında dolaşıyordum. Hile geldiğinden beri Her sezonu ilk 1000 içerisinde 2 hesapta bitiriyorum. Benim bu konuyu yazmamdaki amaç milletin yok 3 maçta ban yedim yok 5 günde ban yedim diyip hem yönetimi hem yazılımda çalışan ekibi boş yere oyalayıp hileyi incelemeye sokmasıdır. Arkadaşlar fixli hile dediğiniz girdiğinizde direk ban yersiniz, öyle 2-3 maç bile dayanmaması lazım. Bu hile tamamen sizlerin oynama stiliyle alakalı. Arkadaşlar illa duvar arkası bakmamanız veya smoke içi vurmamanız sizin legit oynadığınız anlamına gelmez. Gidip yeni hesap açıp pat pat vurmanız bile bence ban sebebidir. Kısaca söylemek istediğim şey artık şuraya yok şöyle ban yedim yok böyle ban yedim yazmanız hileyle alakalı olmadığını belirtmek isterim. Hilede sıkıntı varsa yönetim zaten koskoca ÇALIŞMIYOR yazısı asıyor. Teşekkürler iyi forumlar
arkadaş çok güzel yere değinmiş mesela arkadaşım var bayadaır oynuyo çocuk sadece elini alıştırmak için adam çıkıyo hileyle onu öldürüyo.

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
her çıkana cros koyp one tab atıyorlar.
Farkında olmadan cros ile duvarı izliyorlar
Takım arkadaşları dahil report atıyor. Sonra ban oluyor. olmazsa sıkıntı.

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Doğru bilgi hocam 1 hafta boyunca ban yemedim 3 hesap hergün biri ile oynadım ardından bir hesapta her gün bir el attım o bir el atmaya başlayınca 3. günün başında hwid yedim tamamen oynayış ile alakalı.

gİGA ChaD
Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
bence de gidip rage oynayıp ban yiyosunuz sonra adminleri boşun yoruyosunuz

Süper Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Aynen öyle bende agamla oynuyorum o info veriyor ben 30 atıyorum o 10-20 vurabiliyor bana hile diyorlar o devam :D

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Knk herhalde hileyi kullanıp çat çat vurarak hiç ban yemeyeceklerini zannediyorlar

burası merkez ne var noldu
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
valorantın yerleşik güvenlik yazılımı vanguardı etkisizleştirse bile oyun içerisinde çok absürt oynamaları herhalde gittiği yere kadar kullanmak istemeleri, tamamen kullanıcıda bitiyor iş

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Valla bende hile ile oynuyorum ama böyle çok belli ederek oynayana hile bu p** diyip sövüyom bokunu çıkarıyolar belli etmeyi bırak.Adamlar smoke duvar arkası felan dinlemiyor geçtim aim koyup beklemeyi.Ban yememeleri imkansız o baga ların.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...