Valorant ban yiyenlere karşı tepkim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
aynısı lazysharp zamanı olmuştu çok uzun süre ban yemeden oynamıştım ama kimse inanmıyordu bu sitede şimdide aynısı valo için dönüyor

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Arkadaşa hak veriyorum. ben legit oynamayarak elmas 3 oldum

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Hile çok legit aynen ban riski yok sağlam

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Rage mode açıp ne kadar ban yememeyi planlıyorlar anlamıyorum.

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Sonuna kadar haklısın. Bazıları legit oynadığını sanıyor fakat alakası yok. Geçen biri denk geldi adama bakıyorum oyun bilgisi 0. Nasıl peekleyeceğini ya da cross koymayı bile bilmiyor fakat önüne gelene hs atıyor. Ban yediği zamanda legit oynadım diyor.

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Sonunda yasaklanma konusunda akıllıca konuşan birini buldum. İnsanlara çağlardan beri %90 yasaklanmanın hilenin kendisine değil, oynama şeklinize bağlı olduğunu söylüyorum. Hile tespit edilirse, lobi anında veya oyuna girer girmez tam anlamıyla lobi yasağı alabilirsiniz.

Banlı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
çok haklı bir yazı yazmışsın tebrik ediyorum öncelikle kullanan arkadaşlar var immoda bitirenler radyant olanlar var hemde öyle 5 10 maç atıp değil 30 50 maç atıyorlar canlı discord üzerinden yayın paylaşım yaparak izletiyor bana gidip bilerek ölüyor bilerek el veriyor kaybediyor sırf legit oynamak için belli olmaması için ama çoğu kişiler kullanırken benim hilem var legit oynuyorum ama her maç 20 den aşağıya vurmayayım maç kaybetmiyim demiyor kaybet öl rank düş ama belli etme kardeşim sonra ban yiyince senin dediğin gibi yok hile fix hile ban attırıyor gibi şeyler yazmanıza gerek bile kalmaz ! keşke isim verebilsem ama şöyle diyim radyant olup 300 sıralamanın içinde olan arkadaşlarım var hile ile oynamıyor sadece oyun bilgisi var kolsuzda değiller betadan beri oynuyorlar yanı demek istediğim özetle şu ban yiyorsan hilede sorun yok sorun tamamen sende
cok doğru söylüyosun abi

Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Herkes istediği gibi oynayabilir adamda öyle zevk alıyor ban yiyen kendi hesapları

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
hocam konuda haklısın, bi dönem kullandım oyun maloranta dönünce bıraktım.

Banlı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
açıka konuşayım sıtedekı kek en ıyılerınden ban yememek sızın elınızde bellı ettıgınız an ban yersınız 2 haftada bellı etmeden ımmo 3 e kadar cıktım sonra hırslanıp bellı ettım ve sonucu hwıd ban oldu yanı demek ıstedıgım bellı etmezsenız kesınlıkle ban yemezsınız günde 30 maç gırıyodum tek hesapla maın hesabımla o derece

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...