Onaylı Üye
VanGuardı Kapatsam Olurmu Peki ?vanguard açık ken hileyı aktıf edemessın vürüs programı gıbı oda engelliyor
olur hatta sil silinikken açılabılıyor dıye biliyorum ama ban yersen bidaha valorant oynayamassınVanGuardı Kapatsam Olurmu Peki ?
Tamamdır Teşekkürler VanGuardı Kapattım.Vanguardı her zaman kapatın hem sistemi meşgul etmesin hem de hile vb şeyleri engellemesin ama valo da ban yemezsin
hile açacaksan kapaman gerek valoranta gircen vakıt pc yı yenıden başlatman gerek ki vanguard tekrar etkinleşsinVanGuardı Kapatsam Olurmu Peki ?
Bende Öyle Yapacaktım Teşekkürler <3hile açacaksan kapaman gerek valoranta gircen vakıt pc yı yenıden başlatman gerek ki vanguard tekrar etkinleşsin
Benimde aklıma takılmıştı bi sorayım dedim seninde işine yaramışBu konuyu gördüğüm iyi oldu bende pbg Lite hilesi kullanıcaktım en iyisi kullanmadan Vanguardı kaparım artık
Hile bedava ise büyük bir ihtimalle ban yersin fakat paralı güvenilir bir hileyse yemessinArkadaşlar Valorantı Şuanda Hilesiz Birşekilde oynamaktayım Ama Başka Bir Oyunun Hilesini İndirirsem VanGuard Arkada Çalıştığı İçin Valoranttan HWID Ban Yermiyim Bilgilendirirseniz Sevinirim(Konuyu Yanlış Yere Açtıysam Affola Adminler Taşırsa Güzel Olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?