hile yapmadan ban yiyenler ne olacak acaba bug keşfederken banlandım hilelerle aynı durumdayım ben de haksızlığa bak riota şikayet edecektim bugu bir deÖncelikle yediğin ban için geçmiş olsun. Valorant bunu bilerek yaptılar. Beta aşamalarında hatırlarsan ilk başta hile olsada oyun bitmiyordu. Bu şekilde kodladıkları yapay zekaya hileci davranışlarını öğrenmesi için fırsat açtılar ve şu an sistem fazlasıyla tıkırında çalışıyor. Rito burda hile açan kullanıcıları yaktı ve ritonun rekabet ortamına baktığımızda lolde bile fazla güçlü olan heroları barındırmıyor hemen yama ile düzenleme getiriyor ki sc kullanan hesaplar 2 aydan uzun yaşayamıyor. Bunu anlatmamın nedeni ritonun haksız rekabet konusundaki katı düşüncesi. Belki oyun yeteri kadar kitle toplayamazsa oyuncu kazanmak için banları kaldırır, fakat onun dışında kaldıracaklarını sanmıyorum.
donanım ban mi atıyolar acaba ?Öncelikle yediğin ban için geçmiş olsun. Valorant bunu bilerek yaptılar. Beta aşamalarında hatırlarsan ilk başta hile olsada oyun bitmiyordu. Bu şekilde kodladıkları yapay zekaya hileci davranışlarını öğrenmesi için fırsat açtılar ve şu an sistem fazlasıyla tıkırında çalışıyor. Rito burda hile açan kullanıcıları yaktı ve ritonun rekabet ortamına baktığımızda lolde bile fazla güçlü olan heroları barındırmıyor hemen yama ile düzenleme getiriyor ki sc kullanan hesaplar 2 aydan uzun yaşayamıyor. Bunu anlatmamın nedeni ritonun haksız rekabet konusundaki katı düşüncesi. Belki oyun yeteri kadar kitle toplayamazsa oyuncu kazanmak için banları kaldırır, fakat onun dışında kaldıracaklarını sanmıyorum.
çok iyi ya hulk ve thorbende donanım ban yedim hala aynı oyuna girdigimde atıyor ne yapcaz bekliyoruz ama çok zor açmaz gibi banları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?