Valorant Ban

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
5 HİZMET YILI
Bildiğiniz üzere valorant yeni bi mecra ve cheaterler bu oyun için hile üretmekte ısrarcı davranış sergiliyorlar. bu bağlamda valorant güvenlik ekibi biraz katı davranıyor adlarını kötülememek için. ancak 2 farklı senaryo var şu durumda, 1: tekrardan izleyip/sorgulayıp haksız ban yiyenlerin banını açacaklar, 2: ban atılan hiçbir bilgisayar sistemi geri gelmeyecek.

bu iki senaryo olası şeyler bunu bize zaman göstericek

Peeky Blinders
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
bende donanım ban yedim hala aynı oyuna girdigimde atıyor ne yapcaz bekliyoruz ama çok zor açmaz gibi banları
çok fazla kişi var şuanda bu durumda bekleyen kapalı beta olduğu için birşey olmaz diye düşündük denedik bu donanım banları kalkacak ama biraz burnumuz sürtülsün istiyorlar bence aralığını bulur.Buarada her gün bu donanım banını aşmanın yeni yollarını araştırıyorum hergün yeni birşeyler deniyorum bakalım.
Post automatically merged:

geçmiş olsun valorantın hile sisstemi çok güçlü o yuzden banın açılmayacak
açılıcak dostum ama zaman ne o belli değil

Bana kimse değil sen lazımsın
Uzman Üye
9 HİZMET YILI
Herkese selam hayırlı cumalar inşallah. Arkadaşlar bu valorant ban mevzusundan herkes müzdarip acaba bu banlar kalkarmı kalkmazmı ya da kalktımı kalkmadımı adam akıllı bir bilgisi olan varmı rica ediyorum sürekli oyunda bir hileci algılandı diyip lobiye atıyor ve oyundan çıkıp girdiğimde ban yiyorum beta zamanında açmıştım hile... Komik olan şu kaldırılcak dediler tam sürüm geldiğinde ama hala açılmadı gerçekten garip bir durum benim gibi bekleyen çok var adam akıllı bilgisi olan varsa yazsın lütfen kolay gelsin iyi forumlar..
Kaldırılıyor diye duydum beyler!!

Onaylı Üye
Sosyal
7 HİZMET YILI
Geçmiş olsun arkadaşlar ama banlanma olayı valorant da çok iyi yapmışlar kendilerine pubg yi örnek alarak bir algoritma oluşturmuşlar. Çünkü bir oyun çıkıyor ertesi gün hile bunun araştırmasını sağlam yapmışlar. Umarım banınız kalkar.

Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
hile yapmadan ban yiyenler ne olacak acaba bug keşfederken banlandım hilelerle aynı durumdayım ben de haksızlığa bak riota şikayet edecektim bugu bir de
Riotun teknik ekibi anlayışlıdır. Eğer video ile kanıtlayıp "bakın bu bug bunu size bildirecektim" dersen sisteminin neden banlandığına bakarlar eğer gerçekten bir bug yüzünden ise banını kaldıracaklardır. Fakat sistemin hile olarak algıladığı herhangi bir uygulamaya rastlarlar ise Valorant için olmasa bile durumunu değiştirmeyeceklerdir.

2030da ismimi yeniden değişeceğim inşAllah
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Yetkililer 3 aşamada herkesin banının kaldırılacağını söyledi
aşamalar nasıldı hatırlamıyorum aama en son hile yapanların banı kaldırılır büyük ihtimalle
1. aşamada bug vs. yapanların banı kaldırılacak diye tahmin ediliyor

ਆਪਣੇ ਆਪ ਨੂੰ ਫੜੋ
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
bende ban yedim ya yeni hesab açtım devam ediom

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
buglar kalkabilir ama sanmıyorum ya fazla katılar hile konusunda ki öyle de olması gerek banın için üzüldüm yapıcak bir şey yok

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
riot hile konusunda bay akatı banları kaldıracaklarını sanmıyorum skin hilesinde bir kere kaldırdılar ama

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
hwid ban yediğimizde formattan sonra düzelmiyor mu?

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
[QUOTE = "dnzkrr, postagem: 2627739, membro: 646123"]
Olá pessoal, espero uma boa sexta-feira. Amigos, se alguém estiver ouvindo esse problema de proibição, recebo essas proibições, não levanto ou não levanto? Quando se trata da versão completa, mas ainda não foi aberta situação realmente estranha, há muitas pessoas esperando como eu.
[/ CITAÇÕES]
cm o mesmo problema

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
bi ihtimal kalkmaz id ban ip ban atıyorlar dıye bılıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...