kaç maç oynadığına bakarak anlayabilirsin yada başkalarının nezaman yediğine bak 2 maçta yedim benban süresini nerden görüyoruz ne zaman yediğimi hatırlamıyorum da
hocam hesaba giremiyorum ne alaka kaç maç attığım anlamadım yav kaç gün önce yedim onu öğrenmek istiyorum sadecekaç maç oynadığına bakarak anlayabilirsin yada başkalarının nezaman yediğine bak 2 maçta yedim ben
seni anlayamadım yine anlamadım kaç maç attığını görebilirsin sadece nezaman banyediğini sadece hergün girerek anlarsınhocam hesaba giremiyorum ne alaka kaç maç attığım anlamadım yav kaç gün önce yedim onu öğrenmek istiyorum sadece
ha iki konuyu aynı anda görüntülediğim için sorun yaşadım kusura bakma valorantta external aimbot kullanıp ilk hesaptan hwid yemedim muhtemelen ilk hesaptan hwid yemiyorsun yada bunun kullandığın hileyle alakası var yorum için özür dilerim tekrarValodan bahsediyorum bir hesapla ban yediğimiz zaman direkt olarak hwid banımı atılıyor
Sadece wh kullanıcağım, anladım teşekkürler.ha iki konuyu aynı anda görüntülediğim için sorun yaşadım kusura bakma valorantta external aimbot kullanıp ilk hesaptan hwid yemedim muhtemelen ilk hesaptan hwid yemiyorsun yada bunun kullandığın hileyle alakası var yorum için özür dilerim tekrar![]()
format atmana hiç gerek yok ve herhangi bi işleme kalkışma hiçbi şekilde bios üzerinde oynama yapma ve anakart serial numaranı sakın değiştirmeValorant banım yaklaşık 14 gün içinde açılacak herhangi bir format işlemi uygulamama gerek var mı ?
bence açılsın hiç bir şey yapma kanka zaten açılcak diyorsun yaniValorant banım yaklaşık 14 gün içinde açılacak herhangi bir format işlemi uygulamama gerek var mı ?
ticket atabilirsinizban süresini nerden görüyoruz ne zaman yediğimi hatırlamıyorum da