Süper Üye
formata gerek yok ama format temiz bir başlangıç olur
formatla biosunu güncellesen faydası olabilir
her atılan banda direkt hwid banımı yiyoruz?
3-5 günlük olduğunu ilk kez senden duyuyorum?ne alaka ? yanlış bilgilendirme yapmayalım.
hayır. neyden ban yediğine bağlı. 3 - 5 günlük ban da yiyebilirsin.
aga neyden yediğine bağlı işte. hile tarzı birşeyden yerden 3 ay yersin. ama çok sık netin kesilip gelir yada oyundan çıkıp girersin 3-5 değilde 1 gün atsın, valoda herşey sınırsız yada en az 3 ay diye birşey yok.3-5 günlük olduğunu ilk kez senden duyuyorum?
sen hesaba göre atılan maça girilmesini ksııtlayan bandan bahsediyorsun ben ise bilgisayara atılan bandan bahsediyorumaga neyden yediğine bağlı işte. hile tarzı birşeyden yerden 3 ay yersin. ama çok sık netin kesilip gelir yada oyundan çıkıp girersin 3-5 değilde 1 gün atsın, valoda herşey sınırsız yada en az 3 ay diye birşey yok.
ben her iki koşulu da söylüyorum dikkatli okursan, hileden dolayı yersen 3 ay hwid atıyorlar. başka türkü pc ye hwid atılmıyor, atmazlarsen hesaba göre atılan maça girilmesini ksııtlayan bandan bahsediyorsun ben ise bilgisayara atılan bandan bahsediyorum
ticket atman lazımban süresini nerden görüyoruz ne zaman yediğimi hatırlamıyorum da
riot ticked at onlar söylüyor ben yazmıştım yazdılar bana şu tarihte aaçılcak diyeban süresini nerden görüyoruz ne zaman yediğimi hatırlamıyorum da