Master The Yoda ⚔
Seçkin Üye
Spoofer' e para veren cok var hocam format + bios update yeterli olabilir bazenTek çözüm spoofer
Spoofer' e para veren cok var hocam format + bios update yeterli olabilir bazenTek çözüm spoofer
Evet olabilir o aklıma şimdi geldi, format düzeltmez ama bence bios update düzeltir.Spoofer' e para veren cok var hocam format + bios update yeterli olabilir bazen
ark isteği atdcden yazdım dönüş yaparmısın
your game data was rewritten by the new update on the running game or you got banned before from the account.Arkadaşlar valorant oynarken ban yedim herhangi bir 3. parti yazılım yok bilgisayarımda sadece hack center için kullandığım dosya var onuda oyun açıkken açmıyorum bu ban nasıl geçer?
riota yazmalısınArkadaşlar valorant oynarken ban yedim herhangi bir 3. parti yazılım yok bilgisayarımda sadece hack center için kullandığım dosya var onuda oyun açıkken açmıyorum bu ban nasıl geçer?
Hocam spoff kulanicaksin yada 3 ay beklicenArkadaşlar valorant oynarken ban yedim herhangi bir 3. parti yazılım yok bilgisayarımda sadece hack center için kullandığım dosya var onuda oyun açıkken açmıyorum bu ban nasıl geçer?