Valorant banım kalkıyor format atmak zorunda mıyım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
Yalan yanlis bilgi vermeyelim arkadaslar format atip tekrar girmen gerekiyor burda amaç seri numarası değiştirmek değil hileli diski hilelerden arındırmak cunku sisteminde hileden arta kalan dosyalar olabilir, bu her oyun hilesi icin gecerli vanguard x bir oyunun hile programinida algilayip valorantta kullanicakmışcasına banlıyor seni sonra üzülürsün tekrar açılmaz disklerine format at.

Onaylı Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Yalan yanlis bilgi vermeyelim arkadaslar format atip tekrar girmen gerekiyor burda amaç seri numarası değiştirmek değil hileli diski hilelerden arındırmak cunku sisteminde hileden arta kalan dosyalar olabilir, bu her oyun hilesi icin gecerli vanguard x bir oyunun hile programinida algilayip valorantta kullanicakmışcasına banlıyor seni sonra üzülürsün tekrar açılmaz disklerine format at.
Reis dediğim gibi format atmak istemiyorum hem atacak durumda değilim hemde internet yavaş olduğu için pes 20, gta v gibi oyunları tekrar yüklemem sıkıntı olur. Kullandığım hileyi tamamen silmiştim ban yediğimde, tekrar ban yemem diye düşünüyorum.

Üye
6 HİZMET YILI
Reis dediğim gibi format atmak istemiyorum hem atacak durumda değilim hemde internet yavaş olduğu için pes 20, gta v gibi oyunları tekrar yüklemem sıkıntı olur. Kullandığım hileyi tamamen silmiştim ban yediğimde, tekrar ban yemem diye düşünüyorum.
Benimki de bugün gece 00:00 da açılıyor kardeşim sana önerim temiz bir format atman sen hileyi ne kadar silsen de kalıntılar kalıyor bu da tekrar banlanmana sebeb olabilir. Ben temiz bir windows 10 pro buldum şuan indirdim 2 3 gibi uyandığım da bilgisayarıma temiz bir format atıp gece için hazırlık yapacağım. Kesinlikle formatsız girme oyuna

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
beyler format atınca hwid ban kalkmıyor seri no değişmesi lazım

Onaylı Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Benimki de bugün gece 00:00 da açılıyor kardeşim sana önerim temiz bir format atman sen hileyi ne kadar silsen de kalıntılar kalıyor bu da tekrar banlanmana sebeb olabilir. Ben temiz bir windows 10 pro buldum şuan indirdim 2 3 gibi uyandığım da bilgisayarıma temiz bir format atıp gece için hazırlık yapacağım. Kesinlikle formatsız girme oyuna
Benim ban kalkmadı senin kalktı mı?

Üye
6 HİZMET YILI
ne olur ne olmaz format at diycem de bence gerek yoktur o kadar oyunu da tekrar yüklemek zaman alır

Hüner mi dertliye dert kazandırmak
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
format at ondan sonra valorantı tekrar yüklerken yeni bir harddisk al 20 gb lık felan ucuzlardan o yeni aldığının içine valorantı kur bi sıkıntı olmaz

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
be careful their banning is sticking to the video card it hurts because i won't play anymore

Üye
6 HİZMET YILI
Banınızın ne zaman Açılacagını nerden öğreniyorsunuz ?

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
İp ban yediysen formatla düzelir kardeşim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...