Valorant banımı spoofer ile kaldırabilir miyim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Gigabyte B450M S2H V2 anakartına sahibim valorant da ban yersem bir spoofer ile kaldırabilir miyim? bildiğim kadarıyla asus gibi anakartlarında kalkmıyordu

Moderatörün son düzenlenenleri:
Přijímám všechno, co mi život dal i vzal.
Banlı Üye
Ödüller
3
Sosyal
6 HİZMET YILI
sadece anakart degıl monitor id ne kadar power supply id sine kadar degıstırmen gerek

“Asgari ücret gibiyim kimse benimle geçinemiyor”
Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
v2 değilde normalinde ben 2 3 kere kaldırdım aynısı v2 içinde geçerli. AMIDEWIN methodu ile kaldırabilirsin.

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
knk benimki kalkmadı asus anakart kullanıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Bende de Asus anakart vardı bir türlü kaldıramadım mecbur 3 ay bekledim.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Hayır dostum bir işe yaramıyor boşa deneme.

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Hocam bence kendinizi hiç riske atmanıza gerek yok, güvenilir bir spoofer ile önce idnizi değiştirip sonra oyuna girebilirsin ama ***** spoofer işe yaramaz diye düşünüyorum.

“Asgari ücret gibiyim kimse benimle geçinemiyor”
Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Hocam bence kendinizi hiç riske atmanıza gerek yok, güvenilir bir spoofer ile önce idnizi değiştirip sonra oyuna girebilirsin ama ***** spoofer işe yaramaz diye düşünüyorum.
yarıyor bu arada ama format ve bios up/down şart

Uzman Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Gigabyte B450M S2H V2 anakartına sahibim valorant da ban yersem crackli bir spoofer ile kaldırabilir miyim? bildiğim kadarıyla asus gibi anakartlarında kalkmıyordu
aynı anakart bendede var kaldıramadım üstünden 9 ay geçti spoofer geldiyse bilmiyorum

Sakin
Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Kanka kaldırırsın ama bir kaç maç sonra tekrar ban yersin eğer ***** tazeyse onun dışında amidewin yöntemini araştır onunla kaldırırsın

Griffin Premium
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Mermiler Seksin Bu Alemde Teksin
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Hesabın banı kalır sadece HWID BANINI kaldıra bilirsin

Sakin
Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
eğer hata yaparsan bir kaç maç sonra ban yersin cümleni düzeltmelisin bence.onay bekleyen bir konum var foruma paylaşıcam takipte kalın şimdilik alttaki konuyla idare edin:)
https://memoryhackers.org/konular/valorant-hwid-ban-kaldirma.222629/#post-4018674
Hata yapmasına gerek yok ayrıca formatsız bios up down vesaire olmadan dümdüz programla atılan spoofer etki bile etmez banı kalkmaz bile eğer kalkarsa bir kaç maç dayanır sonrasında program fix yer onun dışında çoğu ana kartta programlar çalışmıyor değişiklik gösteriyor. Dümdüz programla ban kaldırma gibi bir şey maalesef mevcut değil paralı da olsa, ücretsiz de olsa.

Griffin Premium
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Hata yapmasına gerek yok ayrıca formatsız bios up down vesaire olmadan dümdüz programla atılan spoofer etki bile etmez banı kalkmaz bile eğer kalkarsa bir kaç maç dayanır sonrasında program fix yer onun dışında çoğu ana kartta programlar çalışmıyor değişiklik gösteriyor. Dümdüz programla ban kaldırma gibi bir şey maalesef mevcut değil paralı da olsa, ücretsiz de olsa.
ben zaten böyle bir şeyin mevcut olmadığını biliyorum kendim 7 kez asus anakartta 4 kez gigabyte anakartta banımı kaldırdım hala oynamaya devam ediyorum zaten paylaştığım konularda bios up/down ve format gerektiğini belirttim oyunun beta süreci bittiğinden beri hile kullanıyorum bu konuda bilgim var

Sakin
Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
ben zaten böyle bir şeyin mevcut olmadığını biliyorum kendim 7 kez asus anakartta 4 kez gigabyte anakartta banımı kaldırdım hala oynamaya devam ediyorum zaten paylaştığım konularda bios up/down ve format gerektiğini belirttim oyunun beta süreci bittiğinden beri hile kullanıyorum bu konuda bilgim var
O zaman aynı fikirdeyiz dostum boşuna tartışma yaratmaya gerek yok bir de ben hata yaparsan ban yersin falan demedim banın kalkar ama bir kaç maç dayanır sonra tekrar ban yersin dedim belirteyim.

Griffin Premium
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
O zaman aynı fikirdeyiz dostum boşuna tartışma yaratmaya gerek yok bir de ben hata yaparsan ban yersin falan demedim banın kalkar ama bir kaç maç dayanır sonra tekrar ban yersin dedim belirteyim.
katılıyorum başına gelen bir sürü insan gördüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...