Üye
Gigabyte B450M S2H V2 anakartına sahibim valorant da ban yersem bir spoofer ile kaldırabilir miyim? bildiğim kadarıyla asus gibi anakartlarında kalkmıyordu
Moderatörün son düzenlenenleri:
konumu incele gigabyte anakartlarda çalışıyorGigabyte B450M S2H V2 anakartına sahibim valorant da ban yersem bir spoofer ile kaldırabilir miyim? bildiğim kadarıyla asus gibi anakartlarında kalkmıyordu
yarıyor bu arada ama format ve bios up/down şartHocam bence kendinizi hiç riske atmanıza gerek yok, güvenilir bir spoofer ile önce idnizi değiştirip sonra oyuna girebilirsin ama ***** spoofer işe yaramaz diye düşünüyorum.
aynı anakart bendede var kaldıramadım üstünden 9 ay geçti spoofer geldiyse bilmiyorumGigabyte B450M S2H V2 anakartına sahibim valorant da ban yersem crackli bir spoofer ile kaldırabilir miyim? bildiğim kadarıyla asus gibi anakartlarında kalkmıyordu
eğer hata yaparsan bir kaç maç sonra ban yersin cümleni düzeltmelisin bence.onay bekleyen bir konum var foruma paylaşıcam takipte kalın şimdilik alttaki konuyla idare edinKanka kaldırırsın ama bir kaç maç sonra tekrar ban yersin eğer ***** tazeyse onun dışında amidewin yöntemini araştır onunla kaldırırsın
Hata yapmasına gerek yok ayrıca formatsız bios up down vesaire olmadan dümdüz programla atılan spoofer etki bile etmez banı kalkmaz bile eğer kalkarsa bir kaç maç dayanır sonrasında program fix yer onun dışında çoğu ana kartta programlar çalışmıyor değişiklik gösteriyor. Dümdüz programla ban kaldırma gibi bir şey maalesef mevcut değil paralı da olsa, ücretsiz de olsa.eğer hata yaparsan bir kaç maç sonra ban yersin cümleni düzeltmelisin bence.onay bekleyen bir konum var foruma paylaşıcam takipte kalın şimdilik alttaki konuyla idare edin
https://memoryhackers.org/konular/valorant-hwid-ban-kaldirma.222629/#post-4018674
ben zaten böyle bir şeyin mevcut olmadığını biliyorum kendim 7 kez asus anakartta 4 kez gigabyte anakartta banımı kaldırdım hala oynamaya devam ediyorum zaten paylaştığım konularda bios up/down ve format gerektiğini belirttim oyunun beta süreci bittiğinden beri hile kullanıyorum bu konuda bilgim varHata yapmasına gerek yok ayrıca formatsız bios up down vesaire olmadan dümdüz programla atılan spoofer etki bile etmez banı kalkmaz bile eğer kalkarsa bir kaç maç dayanır sonrasında program fix yer onun dışında çoğu ana kartta programlar çalışmıyor değişiklik gösteriyor. Dümdüz programla ban kaldırma gibi bir şey maalesef mevcut değil paralı da olsa, ücretsiz de olsa.
O zaman aynı fikirdeyiz dostum boşuna tartışma yaratmaya gerek yok bir de ben hata yaparsan ban yersin falan demedim banın kalkar ama bir kaç maç dayanır sonra tekrar ban yersin dedim belirteyim.ben zaten böyle bir şeyin mevcut olmadığını biliyorum kendim 7 kez asus anakartta 4 kez gigabyte anakartta banımı kaldırdım hala oynamaya devam ediyorum zaten paylaştığım konularda bios up/down ve format gerektiğini belirttim oyunun beta süreci bittiğinden beri hile kullanıyorum bu konuda bilgim var
katılıyorum başına gelen bir sürü insan gördümO zaman aynı fikirdeyiz dostum boşuna tartışma yaratmaya gerek yok bir de ben hata yaparsan ban yersin falan demedim banın kalkar ama bir kaç maç dayanır sonra tekrar ban yersin dedim belirteyim.