Onaylı Üye
yok baskan herhangi bi hilem yoktu sadece valorant hilesi arastırıyordumherhangi bi oyunun hilesi varsa onu algılıyıp banlamış olbailir vanguard biraz sıkıntılı güvenlik sistmei
yok baskan herhangi bi hilem yoktu sadece valorant hilesi arastırıyordumherhangi bi oyunun hilesi varsa onu algılıyıp banlamış olbailir vanguard biraz sıkıntılı güvenlik sistmei
ben kadlıacaklarını düşünmüyorumDeneyince sonucu yazar mısın
reis 10 ekim 2020 kadar hesabı banladık diye mesaj geliyorben kadlıacaklarını düşünmüyorum
bilmiyorum hocam her şeyi hile algılıyor ztn
hocam her şeyi algılıyıp ban atıyor ztnyok baskan herhangi bi hilem yoktu sadece valorant hilesi arastırıyordum
ozmn ban yemissidndir bekliycen yada spoofer araştır bulmak zor amareis 10 ekim 2020 kadar hesabı banladık diye mesaj geliyor
doğru bilgi dime12 mayısta ban yiyenlerin yasağı bu gece 1:05 saatinde kaldırıldı
şikayet yazdım sacma sapan yazı geldi yok hile kullanmısım ya diyorum herhangi birşey yok full virus koruyucu acık dedim halde 10 ekim kadar bekleyin diyorhocam her şeyi algılıyıp ban atıyor ztn
[
Post automatically merged:
automerge]1597157259[/automerge]
ozmn ban yemissidndir bekliycen yada spoofer araştır bulmak zor ama
saçma bi sistem garipşikayet yazdım sacma sapan yazı geldi yok hile kullanmısım ya diyorum herhangi birşey yok full virus koruyucu acık dedim halde 10 ekim kadar bekleyin diyor
diger hesap da sikayet ettigin valorant oyuncusu sunuculardan uzaklastırıldı diye yazı geldi sonra beni oyundan attı
karddeşim o yüzden olabilir%temp5 dosyalarını bile algılayabiliyor çünkücheat engine vardı fifa icin o yuzden yaptıysa cok sacma
yapman gerekni diyorumteşekkür ederim ama bu valorant banım kalktıgında tekrar cheat engine yüzünden ban atar mı ?
tamam ama yeni hesap actıgım da yeniden ban yiyebilirimyapman gerekni diyorum
1-cheatn engineyi sil
2-çalıştıra %temp% yazarak oradki dosyaları sil
3-yeniden başlat ve banını bitme zamanını bekle
o kadarını bilmiyorum denetamam ama yeni hesap actıgım da yeniden ban yiyebilirim
Post automatically merged:
işte bu da benim canımı sıkıyor asil vandal almıstım :'(
tamam ama yeni hesap actıgım da yeniden ban yiyebilirim
hocam işte yapcak bişey yok ya çok insanın canı yandı120 liralık skin aldım 3 gün kullanamadım
hocam var hileside donanım banı atıyor diye kimse uğraşmıyorbirde bu oyunun hilesi kolay bir şekilde bulunmuyor ..
biraz araştırma yapsan bulabilirsin hilesi var çünkü garantivar mı peki... ?