Onaylı Üye
discord linki çalışmıyor ben de
Dc hex0259discord linki çalışmıyor ben de
gayet başarılı satın aldım herhangıbı bır hata veya yasaklanma olmadı tertemiz tavsiye ederim <3
3 günlük satın aldım ilk günüm an itibariyle bitti gün içinde eşeklik yapıp 30un üstünde maç attığımı da belirteyim ilk günü kazasız belasız bitirdik devamının gelmesi dileğiyle
Alacak arkadaşlara tavsiye ederim 3 gündür kullanıyorum bazen hayvan gibi abartıyorum ona rağmen ban yemedim gayet başarılı
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim, iyi oyunlar dilerimArkadaşlar hexle 3 aydır tanışıyorum ve hilesini kullanıyorum ve gerçekten bu adam bu işin ustası sonuna kadar güvenebilirsiniz haso adamdır.
Dc hex0259 yazabilirsinizaktifmisiniz ?
Gayet başarılı, hemen hemen her zaman her konuda yardımcı oluyorlar. legit 1 hafta oldu ban yok...
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim, iyi oyunlar dilerimPiyasada bulabiliceğiniz en kaliteli hiledir sürekli alış veriş yaptığım birisi.
hilesi kadar spoofuda çok sağlam aynı zamanda hızlı dönüş kolay kurulum yapılıyor tavsiye ederim
Tek seferlik spooferımız da mevcut ayda bir atmanıza gerek yok, ban yiyene kadar kullanabiliyorsunuz , yazılım güvenli banlı değilseniz spoofer almanıza gerek yok.hocam spoff ayda bir atılması mı gerek ban yenirse
dc hex0259, bypassa gerek yok ürün banlatmıyorbaypas varmı içinde hocam yoksa yarı almak gerekirmi
bide dc linki alabilirmiyim
ya kanka 3 hesapta en az 45 maç attım legit oynadığın sürece bi sıkıntı yok biraz sallamışsınDün aldım 50 tane sorun çıkarttı zaten en sonunda hepsini yaptık ve ilk maçta cihaz banı yedim almayın
Arkadaşlar legit kullandığınız sürece herhangi bi sıkıntı olmuyor. Güvenilir ve ilgililer.
çözüldü
Sorununuzu daha açık bir şekilde belirtirseniz yardımcı olayımben hileden dolayı giremiyorum oyuna hileye değilde buna bi çözümünüz var mı