Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yorum kasmak için boş yapanları gördüm
hemen açıklayayım kral (VAL152 gibi hile açıp yediğin banlara HWİD ban denir türkçesi donanım banıdır bu sadece Spoofer aracılığıyla yani seri numaranızı değiştirerek sanki başka biri gibi olmanızı sağlar bu spoofer fiyatları dolar bazından olur genellikle 10 dolar cevresindedir sitede (GÜVENİLİR) satıcılar var arayabilir ve bütcen varsa alabilirsin
spooferla halletmen lazım ama gercekten ise yarayan spooferlar tr sartlarında cok pahalı biraz shop islerinden anlıyorsan kendine sahte fatura duzenle valoranta ticket at bilgisayarımı 2.el olarak aldım benden onceki sahibi 3.parti yazılım kullanmıs dersen acabilirler boyle actıran tanıdıklarım var bi kactane.
Knk valorant banı sistem banı olduğu için nereye attığını bilemeyiz yani ekran kartına atmış olabilir işlemciye atmış olabilir pcyi yenilemen lazım hesaba girmen için
Bunun için ücretli spooferlar var . Fakat bir süre araştırdıktan sonra yapılması gerekenleri anlaman zor olmaycaktır . Zamanında seninle aynı durumdaydım bende inat ettim . Ve 6 - 7 ay içindxe gereken herşeyi öğrendim . Aynı zamanda değişen ban sistemi karşısında alabilceğim reaksiyonları ve yapmam gerekenleri tespit edebilir hale geldim . Ücretli bir spoofer alırsan sürekli bağlı kalacaksın bence çözmeye uğraş