Valorant Bir Bağlantı Hatasıyla Karşılaştı Van 6

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
♥ ᴡʜɪsᴋᴇʀs ♥
Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Herkese merhaba, ve sağlıklı günler

Site üzerinde ki Exp kasma botunu kullandım bir kaç gün ancak pek faydası olmadığını düşündüğüm için kaldırdım onun harici 2-3 gün oyuna girdim sıkıntı yoktu ancak o Exp Botunu açtığım hesaplar ban yediği gibi başka bir exp botu kullandığım hesap duruyor ancak bu sefer başlıkta belirttiğim hatayı alıyorum youtube`den bir kaç kez hatanın çözümüyle ilgili videoları izledim yaptım ama düzelmedi acaba hwid ban mı yedim? Diğer banlı hesaplarda ektedi gibi bu hwid ban mı demek :)

Link ile ilgili düzeltme fotoğraf bu
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

1606743777644.png

Üye
5 HİZMET YILI
bence direk ban demek değildir ya bağlantı hatası vermesi şey olabilir modem kaynaklı olabilir bi modeme format at bakaıım düzelir diye düşünüyorum bendede benzer bi sorun vardı ve sorunu bu şekilde çözmüştüm kesin çözümmüdür bilmem ama denemekte fayda var

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
0 bir hesap açıp girmeyi dene gene bu hatayı alırsan donanım banı yemişsin demektir.

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Peki mesela dediğiniz gibi bir donanım banı yediysem bunu kaldırmanın bir yolu varmıdır yani işin ucu formata mı gidiyor ?
Hayır. format da donanım banına çare olmayacaktır. Ban yiyen donanımınız Örn: Harddisk,Ekran kartı gibi donanımlara ban atılabiliyor. Değiştirmek gerek.

♥ ᴡʜɪsᴋᴇʀs ♥
Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Hayır. format da donanım banına çare olmayacaktır. Ban yiyen donanımınız Örn: Harddisk,Ekran kartı gibi donanımlara ban atılabiliyor. Değiştirmek gerek.

Evet az önce bir sıfır hesap açıp denedim bir güzel donanım banı yemişim sanırım afiyet olsun :)

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Yapacak bir şey yok malesef.Peki mesela şuan oyunum D diskinde kuruluydu atıyorum farklı bir diske SSD ye yükleme yapsam da sorunum çözülmeyecektir sanırım
Harddiski biçimlendirip format attıktan sonra valorantın regeditte değer kaydı kalmadıgında Oyun şuan harddiske kuruluysa formatladıktan sonra ssd Ye kurarsan belki bir ihtimal donanım banın kalkar oda %100 degil Valoranta ticket atmayı dene Kendini güzel bir dille anlat. Belki oyuncu kaybetmemek açısından 1 kez affedeceklerdir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...