Bitmez Lol gibi uzun ömürlü olur muhtemelenSizce valorant bitiyormu? görüşlerinizi almak istiyorum oan göre skin almayı düşünüyorum
Bitmez Lol gibi uzun ömürlü olur muhtemelenSizce valorant bitiyormu? görüşlerinizi almak istiyorum oan göre skin almayı düşünüyorum
Piyasaya tutunan sağlam FPS oyunlarından biri Pay to Win olmadığı için de bitmez diye düşünüyorum.Sizce valorant bitiyormu? görüşlerinizi almak istiyorum oan göre skin almayı düşünüyorum
lütfen riot oyunlarını diğerleriyle karşılaştırma adamların sistemleri mükemmele yakın çalışıyor bu yüzden bitmesi neredeyse mümkün değil zaten biliyorsundur yakın zamanda valorant kaynak kodları sızdırıldı hilelerin artmasıda bundan dolayı olbilir iyi forumlarSizce valorant bitiyormu? görüşlerinizi almak istiyorum oan göre skin almayı düşünüyorum
Şu anlık bittiğini sanmıyorum ama 1-2 yıla biter gibi düşünüyorum. Piyasada CS-GO gibi bir etki yaratmadı ve CS-GO eski bir oyun olmasına rağmen geçen günlerde bile oyuncu rekoru kırdı. Valodan öyle birşeyler duymadım... xdSizce valorant bitiyormu? görüşlerinizi almak istiyorum oan göre skin almayı düşünüyorum
yok kanka bitmez riotun yaptığı oyunlar baya aktifliği sürüyor alabilirsinSizce valorant bitiyormu? görüşlerinizi almak istiyorum oan göre skin almayı düşünüyorum
bitmez ama aktiflik düşerSizce valorant bitiyormu? görüşlerinizi almak istiyorum oan göre skin almayı düşünüyorum