- Yasaklandı
Hiç böyle bir hatayla karşılaşmadım bugün olduMerhaba,
Daha önce böyle bir problem yaşamış mıydın? Herhangi bir grafik ayarı ya da cfg değiştirdin mi?
Eğer crackli, dool bir dosya indirimi yaptıysan inject kısmı grafik ara yüzüne erişim sorunu yaşıyor olabilir. İnternet üzerinden ne olduğu önemli değil herhangi bir dosya indirdin mi?Hiç böyle bi hatayla karşılaşmadım bugün oldu
brocum sadece valorantta böyle bi sıkıntı var, ekran kartında bi sıkıntı varmı diye başka oyunlarda denedim hiç bir sorun yok valorantın genel bi sorunu olabılırmı *Eğer crackli, dool bir dosya indirimi yaptıysan inject kısmı grafik ara yüzüne erişim sorunu yaşıyor olabilir. İnternet üzerinden ne olduğu önemli değil herhangi bir dosya indirdin mi?
Sürüm olarak gerekli updaterlar çalışmıyorsa bu tarz oyunlarda harita kararması, siyah çizgiler, ekranın gidip gelmesi vb. durumlarla karşılaşılması normal bir durum.
Bununla alakalı sürüm güncellemesi ve detaylı bir tarama yaparak bilgi verebilir misin bana.
Henüz yeni Valorant güncellemesi getirildi, böyle genel bir sorun olduğunu düşünmüyorum.brocum sadece valorantta böyle bi sıkıntı var, ekran kartında bi sıkıntı varmı diye başka oyunlarda denedim hiç bir sorun yok valorantın genel bi sorunu olabılırmı *
Sorunu şöylede paylaşayım ağ gecikmesi diyor 100 mbps internet kullanıyorumHenüz yeni Valorant güncellemesi getirildi, böyle genel bir sorun olduğunu düşünmüyorum.
VG üzerinden dolaylı çalışma yaptığı ve grafik ara yüzüne bağlandığı için sana çözüm yolu üretmeye çalışıyorum. Eğer bir dosya indirimi yaptıysan veyahut farzımisal daha önce indirdiğin bir setup, .exe dosyasını çalıştırdıysan Valorant üzerinde böyle sorunlar yaratabiliyor.
Öyleyse bu sorun tamamı ile ağ kaynaklı.Ekli dosyayı görüntüle 62149
Sorunu şöylede paylaşayım ağ gecikmesi diyor 100 mbps internet kullanıyorum