Çözüldü Valorant Chams Inject Failed Hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Valorant chams hilesini Kullanıyordum az önce oyundan çıkmam gerekti Tekrar girdiğimde Böyle diyor
Lütfen alıştırma modundayken <ENTER> tuşuna basınız !
OK
Something went wrong 0xA
Inject failed !
Press any key to continue . . .
Bilgisiyarı Yeniden başlattım temp sildim gene aynı yardım

Çözüm
Pcyi yeniden başlattım %temp% Temp Sildim denedim Prefetch Silip bidaha deneyeyim mi
Bekle soyle yapalim. Sunlari indir, tum programlari kapatip klasorleri tekrar temizle ve bilgisayari yeniden baslatip dene.

-
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

-
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
%temp%, temp ve prefetch klasorlerini temizleyip dene bir.

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
Pcyi yeniden başlattım %temp% Temp Sildim denedim Prefetch Silip bidaha deneyeyim mi
Bekle soyle yapalim. Sunlari indir, tum programlari kapatip klasorleri tekrar temizle ve bilgisayari yeniden baslatip dene.

-

-
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)

Çözüm
Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI

-

-
Tamam Deniyorum hemen

Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
1- Bu klasörlerin içindekileri de siliniz. Çalıştır>Temp --- Çalıştır>Prefetch --- Çalıştır>%TEMP% silinmeyenleri atlayınız.

2- Windows Defender kalıcı kapatmak ve tekrar açmak için yazılmış küçük programlar var internetten tarama yaparak bulabilirsiniz. bkz: "Defender Control"

3- Windows Defender’ın gerçek zamanlı taramasını devre dışı bırakınız. "Gerçek zamanlı koruma" başlığının altındaki mavi "Açık" anahtarı kapalı konuma getiriniz.

4- AdGuard DNS adresi kullanıyorsanız eğer, bu da hileyi kullanabilmek için bir sorun. Çünkü güvenlik engellemesi çerez, reklam, vb. yapıyor. Mevcut DNS adresinizi CloudFlare DNS adresi olan 1-1-1 -1<----> 1-0-0-1 ile değiştiriniz .

5- Kullandığınız tarayıcıda Adguard Adblocker vb. eklenti ve uygulamalar kullanıyor iseniz kapatınız.6-- Tarayıcı ayarlarından da güvenliği kapatınız. Smartscreen'i kapatmayı da unutmayınız. Tarayıcı geçmişini tüm zamanlar olacak şekilde ayarlayıp siliniz.

6- Sürücü ve driver kontrolü yapınız

7- İlgili bölümden güncel loader'i indirip çalıştırınız.

https://memoryhackers.org/cheats/

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
1- Bu klasörlerin içindekileri de siliniz. Çalıştır>Temp --- Çalıştır>Prefetch --- Çalıştır>%TEMP% silinmeyenleri atlayınız.

2- Windows Defender kalıcı kapatmak ve tekrar açmak için yazılmış küçük programlar var internetten tarama yaparak bulabilirsiniz. bkz: "Defender Control"

3- Windows Defender’ın gerçek zamanlı taramasını devre dışı bırakınız. "Gerçek zamanlı koruma" başlığının altındaki mavi "Açık" anahtarı kapalı konuma getiriniz.

4- AdGuard DNS adresi kullanıyorsanız eğer, bu da hileyi kullanabilmek için bir sorun. Çünkü güvenlik engellemesi çerez, reklam, vb. yapıyor. Mevcut DNS adresinizi CloudFlare DNS adresi olan 1-1-1 -1<----> 1-0-0-1 ile değiştiriniz .

5- Kullandığınız tarayıcıda Adguard Adblocker vb. eklenti ve uygulamalar kullanıyor iseniz kapatınız.6-- Tarayıcı ayarlarından da güvenliği kapatınız. Smartscreen'i kapatmayı da unutmayınız. Tarayıcı geçmişini tüm zamanlar olacak şekilde ayarlayıp siliniz.

6- Sürücü ve driver kontrolü yapınız

7- İlgili bölümden güncel loader'i indirip çalıştırınız.

https://memoryhackers.org/cheats/
Hepsini yaptım Olmadı DC versem yardımcı olabilirmisiniz

-

-
Yaptım ama hala aynı sorun var

-

-
Şimdi denedim bidaha acildi ama Bugün Chams Kalkmış Geri gelicekmi

Son düzenleme:
neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
Chams bugün kalkmadı, kalkalı çok oldu. Sebebi ise ban riskinin çok artması. Ban riski azalırsa tekrardan gelebilir, ancak bunun hakkında kesin ve net bilgiyi maalesef veremem. Kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...