nerden biliyorsun hocam kaynak varsa söylede rahatlıyayım ya gerçekten kalkıcaksa bu iyi haberşuanda hiçbir spoofer çalışmamakta yakında af gelecektir beklemede kalın
tamam hocam doğrudurda kaynak varmı rahatlıyım ya banımın kalkması için desteğe yazmadığım kalmadıAf geliyor doğru
Kaynak twitter ve bizzat kendimyaşadım 1.5 aydır banlıydım dün açıldı rastgele girdim oyuna 70.maçım hala ban yoktamam hocam doğrudurda kaynak varmı rahatlıyım ya banımın kalkması için desteğe yazmadığım kalmadı
aga oyunun betası 1.5 aydır yokkiKaynak twitter ve bizzat kendimyaşadım 1.5 aydır banlıydım dün açıldı rastgele girdim oyuna 70.maçım hala ban yok
ben twitterlarına girdim öyle bişey göremedim ama desteğe bilet atınca şunu yazdıKaynak twitter ve bizzat kendimyaşadım 1.5 aydır banlıydım dün açıldı rastgele girdim oyuna 70.maçım hala ban yok
kalkmamış 4 saat sonra yine banladılarbeyler benimkide kalkmış nasıl oldu bilmiyom kaldırıyolar galiba size bol şanslar
3 gün sonra 70 maç attıktan sonra kendi isteğimle istemciden oturumu kapattım ban yedim.kalkmamış 4 saat sonra yine banladılar
reis ban yiyormuyuz yemiyormuyuz şimdi anlamadım ben3 gün sonra 70 maç attıktan sonra kendi isteğimle istemciden oturumu kapattım ban yedim.
Şuan yeni bir hesap açtım ban yemiyorum ama maçın ortasında karşı taraf hile açmış gibi hileci tespit edildi ekranı alıyorum maç iptal oluyor ana ekrana dönüyorum tekrar bence riotta şaşırdı ne yapacağınıdevamke
aynısı bendede oluyo ban yemiyosun ana ekrana atıyo oyundan çıkmadığın sürece banlanmıyosun cihaz banını olsa bile cihaz banlarını kaldıralım diye oyunu bozdular inş düzeltmek için tüm cihaz banlarını açarlar3 gün sonra 70 maç attıktan sonra kendi isteğimle istemciden oturumu kapattım ban yedim.
Şuan yeni bir hesap açtım ban yemiyorum ama maçın ortasında karşı taraf hile açmış gibi hileci tespit edildi ekranı alıyorum maç iptal oluyor ana ekrana dönüyorum tekrar bence riotta şaşırdı ne yapacağınıdevamke