Evet görmüştüm fakat 3 ayım geçti bitti zaten. Sadece açılma süresi geçmesine rağmen açılmadığı için merak ettim benzeri durumu yaşayıp da sonradan açılan var mı diye.. Çok teşekkür ederim dostum cevabın içinhwid spoofer kullanman gerekiyor biraz daha bekle yanıt vermelerini bekle olmazsa spoofer satın alman gerekecek.
Çook teşekkür ederim bilgilendirmeniz için fakat 3 ay süreci geçirdiğim için artık yasal yoldan banımın açılması taraftarıyım.. O yüzden bu tarz durumu yaşayıp,kendiliğinden açılan vs var mı görmek istemiştim. Verdiğiniz cevap için çok teşekkür ederim <3HWID Spoofer kullanırsan geçer fakat bazılarında çok fazla trojan var defenderlar bile algılamayabilir dikkatli olmalısın
ve çalışmayanlar da var hepsini denemen lazım :=)
adam yeni hesap açmaya çalıştığımda bile olmuyor diyor okumadın mı ?Dostum yeni hesap acman lazım o hesabı unut yeni hesapla devam ediceksin o hwid yien hesap acılamz ztn
Kankam yeni hesap açtım zaten hesap sıkıntı değil ama o hesapla da girmiyor ekrana Van 152 hatası geliyorDostum yeni hesap acman lazım o hesabı unut yeni hesapla devam ediceksin o hwid yien hesap acılamz ztn
Ekran kartı sürücüsünün güncellemesini farklı bir siteden indirdiğim için 3.parti yazılım olarak sayıldığından ban yedim. Bilgisayarımda en son yapmış olduğum değişiklik buydu ve bunu da belirttim. Hile kullanmış ya da indirmiş olsam belirtirdim zatenöncelikle banı nasıl yedin onu yazar mısın ona göre bir yorum yapıcam da konuyla alakalı ,
dürüst ol lütfen
Evet zaten 19/9/2020 tarihinde ban yedim. 19/12/2020 12:24'te cihaz banın kalkacak diye söylediler. Banımın kalkması gerektiği gün mesaj attım 3 4 gün sapma yaşanabiliyor dendi fakat hala daha devam ediyor sorun. Oyuna yeni hesap açtım Riot ID falan onları bize gönder bir de açmış olduğun yeni hesabı inceleyelim dediler. 3 gün oldu ses seda yok.. Beklemek yoruyor insanı. Net bir şey söylense rahatlayacağım. Bazı arkadaşların kalkması gereken tarihte kalkmış bazı arkadaşların benim gibi sürmüş.. Emeğin için çok teşekkür ederim brominternetten araştırdığım kadarıyla bunları ince ayrıntısına kadar belirtirsen açıyorlarmış banını,seninkini neden açmadılar anlayamadım destek hattına rapor atmaya devam et sen
o hatayı arastır veya ticket at çözüm bulmaya bak tickete cevap verırler olmadı ticketten cvp gelmedı youtubeden veya gruplarda felan oynayanlara sormanı tercih ederimKankam yeni hesap açtım zaten hesap sıkıntı değil ama o hesapla da girmiyor ekrana Van 152 hatası geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?