Ben sadece bana yardımcı olduğu için söyledim ayrıca windows 10 a tekrar geçtim ve valoranta hala problemsiz giriş yapabiliyorumVerdiğin bilgi için teşekkür ederim lakin hwid spoofer daha mantıklı geliyor bana windows 11 yüklemek yükseltmek ge
Kankam ben fikrimi sundum herhangi bir sorun yok sana o mantıklı gelebilir bana spoofer mantıklı geliyor demeye çalışmıştım sadece..Ben sadece bana yardımcı olduğu için söyledim ayrıca windows 10 a tekrar geçtim ve valoranta hala problemsiz giriş yapabiliyorum
Anladım anladım kusura bakma ^^Kankam ben fikrimi sundum herhangi bir sorun yok sana o mantıklı gelebilir bana spoofer mantıklı geliyor demeye çalışmıştım sadece..
Aynısı yaptım kalkmadı bende
Hangi anakartlarda çalıştığı hakkında bilgim yok msi kullanıyorum bana yardımcı olduğu için söylemek istedim ^^Aynısı yaptım kalkmadı bende asus anakart
knk hevesini kırmak istemem ama 6-7 saat sonra veya 1-2 güne banlanıcaksın muhtemelen ama bilgilendir tekrardan banlanmaz isenBilgisayarımdan valorantı kaldırıp windows 11 yükseltikten sonra valoranta giriş yaptım van1067 hatası verdi daha sonra secure bootu ve tpm 2.0 ı aktive ettiğimde oyuna problemsiz şekilde giriş yapabildim hala oynuyorum bunu yapmanın çok zamanınızı alacağını sanmıyorum umarım işinize yarar ^^
Dört gün oldu saat 3 olursa 5 gün olacakknk hevesini kırmak istemem ama 6-7 saat sonra veya 1-2 güne banlanıcaksın muhtemelen ama bilgilendir tekrardan banlanmaz isen
Anakart değişince açılıyor. Sırf bunun için anakart değiştirmiştim.Aga sistem banı yesen de ne yapsan boş :/ yedim çözümü de yok altta chat engine açık kalmış diye sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?