Anlamsız geliyor bana win 10 dan win 11 geçince hwid ban nasıl kalkabilirim hwid banlı arkadaşıma denettiricem bakalım umarım çalışır.Bilgisayarımdan valorantı kaldırıp windows 11 yükseltikten sonra valoranta giriş yaptım van1067 hatası verdi daha sonra secure bootu ve tpm 2.0 ı aktive ettiğimde oyuna problemsiz şekilde giriş yapabildim hala oynuyorum bunu yapmanın çok zamanınızı alacağını sanmıyorum umarım işinize yarar ^^
format atmakta işe yarıyor diye biliyorum anca bunuda denicemBilgisayarımdan valorantı kaldırıp windows 11 yükseltikten sonra valoranta giriş yaptım van1067 hatası verdi daha sonra secure bootu ve tpm 2.0 ı aktive ettiğimde oyuna problemsiz şekilde giriş yapabildim hala oynuyorum bunu yapmanın çok zamanınızı alacağını sanmıyorum umarım işinize yarar ^^
win 10a tekrar geçince sıkıntı olmaz demiBilgisayarımdan valorantı kaldırıp windows 11 yükseltikten sonra valoranta giriş yaptım van1067 hatası verdi daha sonra secure bootu ve tpm 2.0 ı aktive ettiğimde oyuna problemsiz şekilde giriş yapabildim hala oynuyorum bunu yapmanın çok zamanınızı alacağını sanmıyorum umarım işinize yarar ^^
ciddi mısın bır oyun ıcınAnakart değişince açılıyor. Sırf bunun için anakart değiştirmiştim.