hayır alt tuşuna 1 kere basınca aktif mi oluyor yoksa basılımı tutuluyor orayı sadece anlamadım benaim geçtim sadece wall olsa bile işe yarar
Hile menüsünden "hold" seçeceğini tiklersen basarken aktif olur sadece tiklemezsen 1 kere bassan aktif hale gelir.hayır alt tuşuna 1 kere basınca aktif mi oluyor yoksa basılımı tutuluyor orayı sadece anlamadım ben
heee o tiki işaretlemessem 1 kere basınca alt tuşuna ben basana kadar aktif kalıcak doğru anladım dimi kankaHile menüsünden "hold" seçeceğini tiklersen basarken aktif olur sadece tiklemezsen 1 kere bassan aktif hale gelir.
Aynen öyle hocamheee o tiki işaretlemessem 1 kere basınca alt tuşuna ben basana kadar aktif kalıcak doğru anladım dimi kanka
anladım hocam çok teşekkür ederim bende o işaret tikliy miş lan basıyom basıyom bir şey olmuyorAynen öyle hocam
Pref in kitlenme mevzusu yok alan sayıları ne kadar büyütürsen karakterin etrafınıda o kadar büyütmüşsündür kısacası örnek olarak karakterin sayılarını 100 dersek sen prefi 10 yaparsan sadece tam oturduğunda cross ateş edeceektir ama sen bunu 50 yaparsan gövdeden 50 milim daha uzağa ateş edecektir deneyerek test edebilirsin.Hocam sağlam ve hızlı bir triggerbot prefire ayarları yollarsanız eğer konuya eklerseniz daha iyi olur.
Hayır yok report yersen ban yersin sadece.ban varmı şuana kadar ?
teşekkür ediyorum.Hayır yok report yersen ban yersin sadece.