reis düzgün çalışıyordu birden bozuldu adama gelmiyor aim çok titriyor saga sola uçuyorx ve y 45 45 olarak ayarlarsan vücuda ateş eder aimbot sadece kafa
"bir anda bozuldu" buna yardımcı olamam.reis düzgün çalışıyordu birden bozuldu adama gelmiyor aim çok titriyor saga sola uçuyor
Download and just press start.how to use this ? need c#??
En kısa sürede geliştirilmiş haliyle update gelicektireline sağlık daha da geliştirilebilir
Ne hata belirtmişsin nede başka birşey sadece çalışmıyor diyip bok atamazsın eğer yapmadıysan söyle yardımcı olayım.çalışmıyor
Ne hata belirtmişsin nede başka birşey sadece çalışmıyor diyip bok atamazsın eğer yapmadıysan söyle yardımcı olayım.
nasıl yaptın dostum bendede aynı sıkıntı varLamerdan beklenen hareket. Özelden yazdım cevap verseydin. Uc dan yapan adam çözdü.
Verdiği bir hata yok çalıştırıyorsun tepki vermiyor hiç bir şekilde çogu kişi aynı problemi yaşıyor.
Vanguard güncelleme aldı şuan bu versiyon ban atar.
1.si ben bir "HACKER" değilim lamer olamam 2.si özelden kimseye cevap vermiyorum konunun yorumları boşa açık durmuyor 3.sü tepki vermiyor olayı tamamen seninle alakalı yapamamanla alakalıdır. renkleri seçmemişsindir o yüzden tepki vermiyordur belirtseydin zaten cevap verirdim. ayrıca yorumlarda birkaç kişiye zaten belirtmiştim. 4.sü Vanguard güncelleme aldı aimbot çalışmıyor bu denli bir update getireceğimi zaten bir üstteki yorumda belirttim.Lamerdan beklenen hareket. Özelden yazdım cevap verseydin. Uc dan yapan adam çözdü.
Verdiği bir hata yok çalıştırıyorsun tepki vermiyor hiç bir şekilde çogu kişi aynı problemi yaşıyor.
Vanguard güncelleme aldı şuan bu versiyon ban atar.