- Yasaklandı
ESP ile WH arasındaki farkı bi araştır sonra gel burda bana tekrar yaz bekliyorum.Agacım sürekli güncelleyip güncelleyip atıyorsun eyvallahta şu hilenin kullanıma dair bir video çeksen esp dediğin şey duvar arkası göstermiyor ne anlamı var o halde?
Twitch valorant yayınları izleyip beta keyini düşürmen gerekiyor aksi taktirde giremezsin oyuna daha kapalı betada oyun.bu oyunu nasıl alıcam kapalı betada diyorlar girdim hesapları bağla diyor twich bağladım olmadı yine nasıl yüklicem bilen yazabilrmi
beta keyfi düşürmek ne kardeşim anlamadım daESP ile WH arasındaki farkı bi araştır sonra gel burda bana tekrar yaz bekliyorum.
Post automatically merged:
Twitch valorant yayınları izleyip beta keyini düşürmen gerekiyor aksi taktirde giremezsin oyuna daha kapalı betada oyun.
Biraz araştır karşına çıkar dostum zaten twitch den valorant yayınlarını izleyerek beta keyi düşüreceksin oyuna öyle gireceksin.beta keyfi düşürmek ne kardeşim anlamadım da
tamam dostum teşekkür ederim bakıcamBiraz araştır karşına çıkar dostum zaten twitch den valorant yayınlarını izleyerek beta keyi düşüreceksin oyuna öyle gireceksin.
nowork on fullscreen?