Valorant D kuramıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
internetten baktım. araştırmada yaptım. Arkadaşlar ne kadar denersem deniyim valorant'ı D kurmuyor. Önce kurarken gelişmiş seçeneklerden D deki klasörü seçiyorum. Kur diyorum C ye kuruyor. kafayı yicem. C de 34 gb yer Var D de ise 681 gb yer var. niye böyle yapıyor. Kurduktan sonra D ye ne zaman atsam hata veriyor açılmıyor. bir türlü yapamadım ve araştırmadan gelmedim elbet ama internetteki seçeneklerin hiçbiri de işe yaramadı. lütfen yardım edin

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Kurulum dosyasını çalıştırdıktan sonra "kur" butonuna basarsan direkt C: sürücüsüne kurar. Hemen altında "Gelişmiş seçenekler" kısmına tıklarsanız istediğiniz yere manuel olarak kurarsınız.

Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Kurulum dosyasını çalıştırdıktan sonra "kur" butonuna basarsan direkt C: sürücüsüne kurar. Hemen altında "Gelişmiş seçenekler" kısmına tıklarsanız istediğiniz yere manuel olarak kurarsınız.
Hocam önce bi okusanız mı onu yaptığımı belirttim

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Hocam önce bi okusanız mı onu yaptığımı belirttim
Bilgisayarım Sağ Tık Yönet / Disk Yönetimi, D: Diski sağ Tık Birimi Küçült (küçültülecek boyut örn: 20 gb = 20480mb) / Sonra ise boş kalan 20 GB'ı C: diskine taşımak için C: Diski Sağ tık birimi genişlet Toplam boyutu yazarak bu işlemi tamamlayabilirsin.

birde bunu denermisin

Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Bilgisayarım Sağ Tık Yönet / Disk Yönetimi, D: Diski sağ Tık Birimi Küçült (küçültülecek boyut örn: 20 gb = 20480mb) / Sonra ise boş kalan 20 GB'ı C: diskine taşımak için C: Diski Sağ tık birimi genişlet Toplam boyutu yazarak bu işlemi tamamlayabilirsin.

birde bunu denermisin
Oyyy bu işime yarayabilir , Teşekkürler hOcamm

hocam özelliklerden hangisinde diski küçült var

Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Hocam bu sorunu hortlattığım için özür dilerim ama hala çözüm bulamadım. yardımcı olabilecek yok mu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...