Merhaba, iyi bir cracker arıyorum. Elimde sağlam bir Valorant yazılımı var. Bunu lifetime yapmamız gerekiyor, az günü kaldı. Eğer crackleyebilirse bin TL gibi bir para ödeyeceğim.
Moderatörün son düzenlenenleri:
haklı dedihocam ismini söylemeniz lazım gidipde softhub derseniz kralı gelse kıramaz
astronomity'den haberdâr mısın kendini dört ay ud tutabildi yeni update aldı ve slotlu bir yazılım ilgiliysen discord'a geçelimhocam ismini söylemeniz lazım gidipde softhub derseniz kralı gelse kıramaz
astronomity yazılımı discord verebilecek misinGüncelleme başına para atarbilirsen bir de ürün ismi belirtirsen olabilir. masyaf falan demede
ben de önümüzdeki dt durumunda veya güncellemede gideceği için bin tl teklif ettim zatenCracklemeyle hileyi lifetime apayrı şey. Crackleyerek yazılımın korumasını kırarsın lisanssız yaparsın ama o hile en fazla oyuna gelicek olan bir sonraki güncellemeye kadar çalışır. Çünkü hilenin offsetlerinin her güncellemede güncellenmesi lazım. Sandığın gibi olay değil yani. Ha bu arada da1000 TL ye sana önerim 20 Kg domates al bimden onu sat. 1000 TL ne reis
![]()
Programımı kimse crackleyemez dostum. Heleki bu forumdakilerastronomity'den haberdâr mısın kendini dört ay ud tutabildi yeni update aldı ve slotlu bir yazılım ilgiliysen discord'a geçelim
Post automatically merged:
astronomity yazılımı discord verebilecek misin
ben de önümüzdeki dt durumunda veya güncellemede gideceği için bin tl teklif ettim zaten, crackletmeyecek olsam bin tl'ye gidip 1 ay daha alırım
lifetime dediğim de, ***** deyişimin bir farklı hitabı, biraz teknik konuşmuşsun, açıkcası anlamadım fakat senin anlayışın ile lifetime yapabiliyorsan iyi bir para öderim, tabii öyle bir şey mümkünse
Hahahaha heleki bu forumdakilerde patladım. Büyük ihtimal eşşekglobal'den zıpladın buraya, oradaki reverserlarla buradakiler bir değil canım dostum. Burada 2 tane reverser var gelene geçene reverser verilmez burada, birisi pikachu birazcık beynin varsa gidip araştır kimmiş bu pikachu neler yapmış.Programımı kimse crackleyemez dostum. Heleki bu forumdakiler. Ultra düzey auth kullanıyor her istekte secret + iv key'i değişiyor. Boş boş uğraşmamanızı tavsiye ederim. c++ kullanıyorum
Ayrıca WebBased kullanıyor cracklerseniz bi database changelemem ile tüm cr0ck ortadan kaybolur![]()
delirmeye devam diyorsun yaniHahahaha heleki bu forumdakilerde patladım. Büyük ihtimal eşşekglobal'den zıpladın buraya, oradaki reverserlarla buradakiler bir değil canım dostum. Burada 2 tane reverser var gelene geçene reverser verilmez burada, birisi pikachu birazcık beynin varsa gidip araştır kimmiş bu pikachu neler yapmış.
Biraz baktım ismine, colorbot satıyormuşsun galiba cracklenmeye değmeyecek ürününü satmada devam. ICV'in tutulduktan sonra secret + iv keyine güvenmeye devam edersin dostum![]()
İyi satışlar, 10 dakika önce rage atacak bir olay yaşadım. kb.delirmeye devam diyorsun yani![]()
Yazılımın size ait olduğunu kanıtlarmısınız?Kısacası programımla baş edemezsiniz dostlar @Filmtre senide bulacağım dostum bakalım neden cracklemek istiyormuşsun
Yazılımın size ait olduğunu kanıtlarmısınız?
Loaderi buraya atarmısınız?Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapsağ üstteki Contact'dan dc adresime gelerek rolümü görebilirsiniz.