Üye
Dostum ban konusu hakkında şunu diyebilirim. "Hile kullanıcaksam neden Ana hesabımla kullanayım" diyorsun fakat Vanguard sistemi çok güçlü bir sistem ve başka bir oyunda bile kullansan hileyi, tam olarak kalıntıları temizlemediğin zaman Vanguard bunu yakalıyor ve sana ban atıyor. Ticket atsanda dediğin gibi cevap alamazsın giden hesaba yatırdığın paran olur.Öncelikle iyi forumlar.
Başlıkta da bahsettiğim gibi konu basit valorant icin kendi hile yazılımı yapmak, kodlamam istiyodum
Çünkü oyundan nefret ediyorum şöyle anlatayım geçen gün gece saat 00.35 civarı dereceli mactayken ban yedim
ve bana bir neden belirtmediler yazdıkları sadece 3. Parti yazılım kullanımı ve oyun içi bug kullanımı yani size nasıl
kanıtlarım bilmiyorum ama ne oyun bugu ne de herhangi bir hile yazılımı kullandım herzamanki gibi oynumu oynuyordum
yani bunu neden takıntı haline getirdim açık konuşayım çok varlıklı birisi değilim ve oyuna 750 800 tl gibi bir para yatırdım
mantıken düşündüğünüzde neden ana hesabımda hile kullanayım ki yan hesap açamıyormuyum sanki çok sacma
ne kadar ticket attiysam da yaptıkları tek şey bana cihaz banının ne olduğunu açıklamak ve bir daha bilet gonderemeyecegimi belirtmek kısaca oto yanıtlar bende karar verdim belli bir c++ birikimim var bu oyun için ücretsiz hile yazıp dağıtmak istiyorum.
Nasıl yapabilirim nereden başlamalıyım sizce?
c++ dilini iyi bilmen gerek dostumÖncelikle iyi forumlar.
Başlıkta da bahsettiğim gibi konu basit valorant icin kendi hile yazılımı yapmak, kodlamam istiyodum
Çünkü oyundan nefret ediyorum şöyle anlatayım geçen gün gece saat 00.35 civarı dereceli mactayken ban yedim
ve bana bir neden belirtmediler yazdıkları sadece 3. Parti yazılım kullanımı ve oyun içi bug kullanımı yani size nasıl
kanıtlarım bilmiyorum ama ne oyun bugu ne de herhangi bir hile yazılımı kullandım herzamanki gibi oynumu oynuyordum
yani bunu neden takıntı haline getirdim açık konuşayım çok varlıklı birisi değilim ve oyuna 750 800 tl gibi bir para yatırdım
mantıken düşündüğünüzde neden ana hesabımda hile kullanayım ki yan hesap açamıyormuyum sanki çok sacma
ne kadar ticket attiysam da yaptıkları tek şey bana cihaz banının ne olduğunu açıklamak ve bir daha bilet gonderemeyecegimi belirtmek kısaca oto yanıtlar bende karar verdim belli bir c++ birikimim var bu oyun için ücretsiz hile yazıp dağıtmak istiyorum.
Dediğini anladım dostum ama şöyle deyim herhangi bir hile yazılımı ya da oyun bugunu alt hesaplarımda dahil yapmadım zaten pc yeni formatlamıştım trajikomik olan tarafı ise cihaz banı yedigimi soylemeleri ve baska hesaptan oyuna erisemeyecegimi belirtmeleri ama yan hesaplarımdan oyuna erisebiliyorum .dDostum ban konusu hakkında şunu diyebilirim. "Hile kullanıcaksam neden Ana hesabımla kullanayım" diyorsun fakat Vanguard sistemi çok güçlü bir sistem ve başka bir oyunda bile kullansan hileyi, tam olarak kalıntıları temizlemediğin zaman Vanguard bunu yakalıyor ve sana ban atıyor. Ticket atsanda dediğin gibi cevap alamazsın giden hesaba yatırdığın paran olur.
Evet bunun için araştırmalara başladım dostum fakat sağlıklı açık kaynak kodları bulamadımValorant için en başta çok sağlam spoofer açık kaynak kodu lazım ki public bir hile yapılabilsin.
Şey diyenler vardı VAC vanguard dan daha eski ve sağlam vanguard daha yeni ve tecrübesiz yani daha rahat bypass edilebilir diyenler olmuştuknk iyi bir kod yazarı olman lazım çünkü valorant ın koruma sistemi csgo ya benzemez
Kodlama işini eğer yapabilirsem baya araştırıyorum gerekirse ciddi ciddi üniversitesini okumayı planlıyorum yani laptopum üzerinden yaparım gibivaloranta hile kodlamanı tavsiye etmem kodlarsanda arkada vanguard açık kalmasın hatta sil ve kendin kullanma 'eğer spooferin yoksa'
öncelikle koruma sonra esp sonra aim yap benceÖncelikle iyi forumlar.
bol şans knk yapması zordur valorant çünkü kolay tespit ederler ama yinede dene şansınıÖncelikle iyi forumlar.
evet fakat kod bilgisi gerekli c++ tarzı bilginin iyi olması gerek 0 dan hiç bir şey yapamazsın direkt.Valorant için ucde esp source hazır kodlar var.Dt bölümünü bulup düzenlersen private hile yapmış olursun.Kimse anasının karnında hile kodlamıyor kendi kendine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?