Valorant da kendi hilemi kodlamak istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
sadece c++ yetmiyor ki sadece c++ yetmesi icin ustalasmak gerekiyor ben 4 yildir c++ ile ilgileniyorum ve hala kendi programimi yazamiyorum benden sana tavsiye ustalas java gibi dillere de goz atmani tavsiye ederim

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Öncelikle iyi forumlar.
Başlıkta da bahsettiğim gibi konu basit valorant icin kendi hile yazılımı yapmak, kodlamam istiyodum
Çünkü oyundan nefret ediyorum şöyle anlatayım geçen gün gece saat 00.35 civarı dereceli mactayken ban yedim
ve bana bir neden belirtmediler yazdıkları sadece 3. Parti yazılım kullanımı ve oyun içi bug kullanımı yani size nasıl
kanıtlarım bilmiyorum ama ne oyun bugu ne de herhangi bir hile yazılımı kullandım herzamanki gibi oynumu oynuyordum
yani bunu neden takıntı haline getirdim açık konuşayım çok varlıklı birisi değilim ve oyuna 750 800 tl gibi bir para yatırdım
mantıken düşündüğünüzde neden ana hesabımda hile kullanayım ki yan hesap açamıyormuyum sanki çok sacma
ne kadar ticket attiysam da yaptıkları tek şey bana cihaz banının ne olduğunu açıklamak ve bir daha bilet gonderemeyecegimi belirtmek kısaca oto yanıtlar bende karar verdim belli bir c++ birikimim var bu oyun için ücretsiz hile yazıp dağıtmak istiyorum.
Nasıl yapabilirim nereden başlamalıyım sizce?
Valorantın koruma sistemi çok güçlü iyi kodlama bilmen lazım yada bu forumda bulup kullan

Üye
3 HİZMET YILI
openvc diye bişe duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum bakabilşrsin

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
tek kişi yapman zor bir ekip gerek ve hileyi satacaksan fixlenir birdaha uğraşırsın ve her update geldiğinde güncellemek zsorundasın bence bir daha düşün

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
üst düzey yazılım bilgisi gerektiğini düşünüyorum. şimdiden kolay gelsin :)

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
yazılımın iyi olması lazım valoo hielsi yapmak zor

Vearf
Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
  • Konu eski bir konu fakat çözüm arayanlar için söyleyeyim.

Valorant kodlamak isteyenler için, C++ Ve C# bilgisi gerekmekte aynı zamanda Visual Stuidoyu profesyonel şekilde kullanarak Valorant alt yapısını bilmeniz gerekir. Vanguard güçlü bir sistem olduğu için github gibi sitelerden Vanguard source bulup ona uyarlaman gerek :/ yani işiniz zor...​
  • Şu anki duruma göre söylersem " Seçkin Üye " olarak forumdan kullanabilirsiniz.​
İyi Forumlar.

Gladius de Deus
Donator
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Dostum öncelikle geçmiş olsun, ben sana hileyi nasıl yazacağından çok, neden ban yediğinin ihtimalini belirtebilirim. Şuan gördüğüm kadarıyla 29 adet mesajın var ve yanılmıyorsam burada en az 1 hileyi denemişsindir, kullanmışsındır. Valorant için demiyorum farklı bir oyunda olabilir. Bazen hile önleyiciler o dosyaları yakalar ve otomatik olarak ban yersin, hile açmamış olsan bile. Bu durum nadir oluyor, bazı yapımcılar dosyaları USB de tutmayı öneriyor mesela, veya oyunun kurulu olduğu yerde tutmayın diyorlar, gibi gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...