Valorant delay ban nasıl kaldırılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Ne yaparsam yapayım, delay banım kalkmıyor. Woofer Pro var, o kaldırmadı. RAID attım, kalkmadı. Unkdev aldım, kalkmadı. Bir çözümü var mı? Anakart: MSI B550 unfiy.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Spoof'tan önce temiz format, BIOS up/down yapıp HVCI, TPM, Secure Boot kapattınız mı?

Üye
1 HİZMET YILI
Bi kaç kullanıcı spoof satıyor çalışırmı bilmiyorum ama denemekte fayda var

Üye
1 HİZMET YILI
Spoof'tan önce temiz format, BIOS up/down yapıp HVCI, TPM, Secure Boot kapattınız mı?
bunları illa yapcakmıyız b450m apromax anakartım var bıos guncellemesı mevcut yapmadım sadeceformatla denedım bunlarda HVCI, TPM, Secure Boot herhalde kapalıydı anakarttan kapatıyoruz demı

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
bunları illa yapcakmıyız b450m apromax anakartım var bıos guncellemesı mevcut yapmadım sadeceformatla denedım bunlarda HVCI, TPM, Secure Boot herhalde kapalıydı anakarttan kapatıyoruz demı
Evet, bu söylediklerimi yapmazsanız, her halükarda ban yersiniz.

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Ben anakart banı yedim arkadaşlar iki sene önce bir türlü açamadım anakartımı değiştirdim Diğer anakartım valorant oyununda çöp oldu. Delay banı kaldırılıyormu bilmiyorum ama hdd dsiklerin seri numarasını değiştirmek işine yarayabilir.

Cuca
Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
windows 10 çekdiydim düzeldi formatla

Üye
1 HİZMET YILI
Ben anakart banı yedim arkadaşlar iki sene önce bir türlü açamadım anakartımı değiştirdim Diğer anakartım valorant oyununda çöp oldu. Delay banı kaldırılıyormu bilmiyorum ama hdd dsiklerin seri numarasını değiştirmek işine yarayabilir.
Merhaba hemşerim disklerin seri numaralarını değiştirmek içinde spoofer lazım banı sadece disklere değil anakart da dahil anakartin hangi parçası olduğu bilinmiyor ama genelde anakart ve disk deniyor sizin dediğinize gelicek olursak anakarti yeni aldım 3 haftalık anakart değiştirmek pek mantıklı değil onun yerine spoofer alırım tabiki ama şuan da kaliteli spoofera verebilecek param yok ondan ücretsiz spoofer arıyorum

windows 10 çekdiydim düzeldi formatla
Hwıd banı formatla düzelmez büyük ihtimalle Hwıd ban yememişsin delay banın 4 ay süresi var

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Spoofer free bulman çok zor paralı alman en mantıklısı 3 haftalık anakart da değişilmez tabiki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...