Valorant Destek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba burada Valorant destekten bir tarih aldım yalnız bu genel mi yoksa sadece benim banım için verilmiş bir tarih mi? Tam olarak anlayamadım yardımcı olabilir misiniz.

Ek olarak : Sizde belirli bir tarih vs almak istiyorsanız destek kısmına giriş yaptığınızda sağ üstten dili İngilizceye çekin ve o şekilde İngilizce bir ticket atın.
Screenshot_3.png
.

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
bende 3 parti yazılım banı yedim ama bana hile vs gibi şeyler demedi ve donanım banı atıldı 1 ay sonunda bana bi tarih verdiler 21.10.2020 02:00 dan sonra banımın açılacağını fakat yeni bir hesap açmam gerektiğini söylediler

Onaylı Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Herkese verilen tarih farklı bende 12 Mayıs'ta Beta'da ban yemiştim 11 Ağustos'ta banım kalktı.

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar Desteğe bu tarihte oyuna erişebilecek miyim yani diye bir ticket daha attım ve olumlu yanıt aldım. İlginiz için tekrardan teşekkürler :)

Onaylı Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
ben sınırsız yedim kardeşim neden acaba bide hile kullanmadım anlamıyorum senin yazdığını atar mısın onu yazayım bari

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
aslında valorant hwid değişebilirsiniz ama vanguardı silmeniz lazım vanguard spoofer ile ip değişmeyi önlüyor zulada hwid banım var ve vanguardı kapatmadığım sürece ban kalkmıyor :)

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
aynı durumu bende yaşadım hiç bir çözümü yok sanırım

Onaylı Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
aslında valorant hwid değişebilirsiniz ama vanguardı silmeniz lazım vanguard spoofer ile ip değişmeyi önlüyor zulada hwid banım var ve vanguardı kapatmadığım sürece ban kalkmıyor :)
spoofer'i nereden bulabilirim biliyor musun başka çince program denedim olmadı

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Evet geri gireibliyorsun ama bildiğim kadar 2 ve üzeri ceza'da sınırsız alıyorsun bilgine lol mantığı gibi ilk 14 gün sonra sınırsız ama küfürden yersen sohbet kısıtlaması alabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...