Valorant Donanım Banı Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhabalar,
Bildiğiniz üzere kapalı beta sürecinde iBaseUlt adında bir hile piyasaya sürdüler çoğumuz bu hileyi kullandık ve açıkcası biraz da yem olarak kullanıldık benim düşüncem
Kendi tecrübelerim ve araştırmalarım üzerine size bir kaç bilgi aktarmak istiyorum
-Riot Games ceosu twitterda yaptığı paylaşımda hile sebebiyle ban yiyenlerin cihaz banlarının kaldırılmayacağını söyleyerek bir paylaşım yaptı
-Hilenin anakart gpu cpu ve hdd sdd gibi bileşenlere ban attığı düşünülüyor
-Yabancı forumda gördüğüm bir arkadaşın masaüstünde hwid ban yediği ve laptopunda oynamak için ban yediği pcnin mouseunu laptopa taktığında laptopunda ban yediğini görmüş ( Buda demek oluyor ki çevrebileşenlere de ban atıyorlar Monitor,Headset vb.)
-Kendim ücretli bir hwid spoofer ile denemeler yaptığımda vanguardın spooferi engellediğini gördüm vanguardı durdurup spooferi çalıştırdığında bildiğiniz gibi vanguard kapatıldığında yada silindiğinde pcnin yeniden başlatılmasını istiyor. (Piyasadaki Spooferlar ile vanguardı aşamazsınız demek oluyor)

Yani demem o ki şuan tek çözüm yolu komple setupınızı değiştirmeniz :D şuan piyasadaki hiçbir spoofer ile aşamazsınız bu banı yani riot games beta sürecinde hile kullananların piyasaya göz dağı vermek amacıyla banlarımızı kaldırmayacak bir nevi günah keçisi olduk. Şuan yapabileceğimiz tek şey riot gamesin genel bir af getirmesini beklemek yada devoloper arkadaşların vanguardın işleyişini çözüp vanguarda özel bir spoofer çıkarması ki böyle bir anticheat sistemini aşan kişi size bunu ücretsiz bir şekilde servis edeceğini sanmıyorum ücretsiz bir oyunu oynamak içinde hiç kimsenin aylık en az 20 dolar gibi bir ücretide ödeyeceğini düşünmüyorum o yüzden çabalamayı bırakın artık bir hata yaptık cevabını aldık herkese iyi forumlar. :D

Güncelleme:
@Siyahi Arkadaşımızın eklemesiyle güncelliyorum konuyu yavaş yavaş banların kaldırıldığı ve bir süre sonra herkesin banını kaldırabilirlermiş

Son düzenleme:
Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
anakart ve ram'e atılıyor banlar eac'da yediğimden biliyorum haklısın yararlı bir konu yem olduk :D

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
Neden hile açıyonuz ki hemen biraz bekleseniz ban atarlar mı hwid mi atarlar ben şahsen hileyi gördüm ama açmadım çünkü bunun olacağını biliyordum kimse bu devirde bir oyun için setup değiştirmez zaten.
Artık Bir ban affı gibi bir etkinlik yapmadığı sürece oynamayacaksınız.

SİYAH KADAR DERTLİYİM
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Valorant yargı dağıtmış ama inanıyorum bir gün o af gelecek şuan göz korkurtmaya çalışıyorlar gibi geliyor

Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
lul.. better play clean now.. good to know

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Oha be böyle bir ban sistemimi varmıs baya gelişmiş

Üye
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhabalar,
Bildiğiniz üzere kapalı beta sürecinde iBaseUlt adında bir hile piyasaya sürdüler çoğumuz bu hileyi kullandık ve açıkcası biraz da yem olarak kullanıldık benim düşüncem
Kendi tecrübelerim ve araştırmalarım üzerine size bir kaç bilgi aktarmak istiyorum
-Riot Games ceosu twitterda yaptığı paylaşımda hile sebebiyle ban yiyenlerin cihaz banlarının kaldırılmayacağını söyleyerek bir paylaşım yaptı
-Yabancı forumda gördüğüm bir arkadaşın masaüstünde hwid ban yediği ve laptopunda oynamak için ban yediği pcnin mouseunu laptopa taktığında laptopunda ban yediğini görmüş ( Buda demek oluyor ki çevrebileşenlere de ban atıyorlar Monitor,Headset vb.)
-Kendim ücretli bir hwid spoofer ile denemeler yaptığımda vanguardın spooferi engellediğini gördüm vanguardı durdurup spooferi çalıştırdığında bildiğiniz gibi vanguard kapatıldığında yada silindiğinde pcnin yeniden başlatılmasını istiyor. (Piyasadaki Spooferlar ile vanguardı aşamazsınız demek oluyor)

Yani demem o ki şuan tek çözüm yolu komple setupınızı değiştirmeniz :D şuan piyasadaki hiçbir spoofer ile aşamazsınız bu banı yani riot games beta sürecinde hile kullananların piyasaya göz dağı vermek amacıyla banlarımızı kaldırmayacak bir nevi günah keçisi olduk. Şuan yapabileceğimiz tek şey riot gamesin genel bir af getirmesini beklemek yada devoloper arkadaşların vanguardın işleyişini çözüp vanguarda özel bir spoofer çıkarması ki böyle bir anticheat sistemini aşan kişi size bunu ücretsiz bir şekilde servis edeceğini sanmıyorum ücretsiz bir oyunu oynamak içinde hiç kimsenin aylık en az 20 dolar gibi bir ücretide ödeyeceğini düşünmüyorum o yüzden çabalamayı bırakın artık bir hata yaptık cevabını aldık herkese iyi forumlar. :D

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Yani garip çünkü böyle bir sistemin olması bayağı ilerlediklerini gösteriyolar peki lole neden uygulamıyorlar bu sistemi

Sahnenin ortasında şafak vakti çan bir çiçek gibi
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Anlamadığım bir durum var valorantta hile açtığımız zaman IP ban yiyoruz ve bir daha valoranta giremiyoruz ancak bu lol içinde geçerli mi acaba bi bilgisi olan var mı

Üye
6 HİZMET YILI
Anlamadığım bir durum var valorantta hile açtığımız zaman IP ban yiyoruz ve bir daha valoranta giremiyoruz ancak bu lol içinde geçerli mi acaba bi bilgisi olan var mı
hayır lolde suanda boyle bır ban sıstemı yok sadece yedıgın hesabın gider valorantta yedigin ban lolu etkılemez. bakşa hesaplarla oynayabılırsın.

Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Riottan beklediğim bi hareketti. Lolde olduğu gibi fps oyunundada haksız rekabet oluşturacak herşeyi tabiki engelleyecekti.. Adamlar Loldeki skin hilelerini dahi banladılar. Riotun yargı dağıtması tahmin edilebilirdi.. Umarım af çıkar fakat hile koruması konusunda Fortnite bile geride kalıcakmış gibime geliyor.

Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhabalar,

yo bılader ben cozdum gayet oldu

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Yani arkadaşlar şuanda hile açanlar sınırsız ban mı yedi yani komple bilgisayarı mı değiştirmemiz gerekiyor tekrardan hesap açmak için?

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
1 zaten anti cheat değil kullandıkları daha çok rootkit 2 kapalı veyahut açık betalı oyunlara katılmayın dememin sebebi oyun anti cheatı veya oyun tam oturmadığından kullanıcılara birsürü sıkıntı yaşatabilir :)
Post automatically merged:

suçsuz ban yiyenlerde var ben açıkcası 1-2 yıl sonra oyunu oynarım

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Bence hile açmayın mantıksız olur ve kul hakkı ™

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...