Onaylı Üye
Umarım işe yarıyordur. Forumda bu konudan müzdarip bir çok üye bulunmakta.
Do you have a video tutorial?Merhabalar arkadaşlar VALORANT Hwid Sorunu ile karşılaşan arkadaşlarımıza yardımcı olacağım.
1- Sıfırdan format atıyoruz
2- Bios sürümünü yükseltme nasıl yapacağınızı bilmiyorsanızBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
3- Bu Konuya Gidiyoruz ordaki adımları uyguluyoruz
4- Disk Yönetimine Giriyoruz,
Ekli dosyayı görüntüle 69782
Birimi küçült dedikten sonra 20 GBlık sanal disk açıyoruz,yeni basit birim olarak karşınıza gelicek sağ tık yapıp ilerliyoruz.
VALORANTI açmış olduğumuz sanal diskin içine kuruyoruz
İşlemler bu kadardı
Kesin açılır diye birşey demiyorum bende işe yaradı denemenizde yarar var
İyi forumlar
Bunlar'da kanıt
Ekli dosyayı görüntüle 69784
Ekli dosyayı görüntüle 69783
Ekli dosyayı görüntüle 69785
Yeni sistemde delaylı banlar 15 maça hatta 20 maça kadar buluyor. Bİrkaç hafta içerisinde zaten spoofer paylaşırız. Eğer konuda bahsettiğiniz method fix yerse en kötü paylaşacağımız spooferi kullanırsınız.2 3 gerekmiyor eğer 2 maç atıp ban atmadıysa atmaz kuralı budur 5 el den sonra atıyor normalde kalkmasa
Post automatically merged:
Halen ban yemedim güncel !
kesin kalkıyormu pekiMerhabalar arkadaşlar VALORANT Hwid Sorunu ile karşılaşan arkadaşlarımıza yardımcı olacağım.
2- Bios sürümünü yükseltme nasıl yapacağınızı bilmiyorsanızBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Birimi küçült dedikten sonra 20 GBlık sanal disk açıyoruz,yeni basit birim olarak karşınıza gelicek sağ tık yapıp ilerliyoruz.
İşlemler bu kadardı
İyi forumlar
Bunlar'da kanıt
Ücretsiz spoof var mı acaba burda falan baktım ama bulamadım yada senin bildiğinSağlam spoof olmadan kaldıramazsin daha millet para ile satıyor artık spooflari
teşekkürler hocam aydınlattığınız içinYeni sistemde delaylı banlar 15 maça hatta 20 maça kadar buluyor. Bİrkaç hafta içerisinde zaten spoofer paylaşırız. Eğer konuda bahsettiğiniz method fix yerse en kötü paylaşacağımız spooferi kullanırsınız.
Ek olarak eski mesajlara itafen: Bios sürümünüzü düşürmenizin ya da yükseltmenizin bir önemi yoktur. Aynı sürümü yazsanız bile olur.
ticket açarak dostumNe kadar yediğimizi nereden görebiliriz ben bulamadım ve her hesap açışımda ilk oyundan ban atıyor![]()
hayırlı olsunspooferi 1 saat önce yan pc de denedim ve çalıştı (asus anakart)
valorant spoofer gelir mi yani ?(asus anakartla uyumlu ) gelirse düzeyi ne olur onaylı üye spoof yapabilir miYeni sistemde delaylı banlar 15 maça hatta 20 maça kadar buluyor. Bİrkaç hafta içerisinde zaten spoofer paylaşırız. Eğer konuda bahsettiğiniz method fix yerse en kötü paylaşacağımız spooferi kullanırsınız.
Ek olarak eski mesajlara itafen: Bios sürümünüzü düşürmenizin ya da yükseltmenizin bir önemi yoktur. Aynı sürümü yazsanız bile olur.
can you guide me to do step 4Merhabalar arkadaşlar VALORANT Hwid Sorunu ile karşılaşan arkadaşlarımıza yardımcı olacağım.
İşlemler bu kadardı
İyi forumlar
Bunlar'da kanıt