8GB Ram, i7 işlemci 2.6 GHZ,256 SSD disk, 2 GB Nvidia ekran kartıteknik özelliklerini yazar mısın dostum
İyi bir sistem olmayabilir ?? Eğer g3 yada g7 ise zaten pek bisey bekleme oyun için üretilmemistirMerhaba dostlar. Yeni bir laptop aldım teknik özellikleri gayet iyi fakat valorantı denemek istediğimde sağ üstte "Düşük istemci FPS" uyarısı alıyorum ve fps felaket düşük. Grafik ayarlarını en düşüğe çektim ve ekran kartı driverlerim güncel. Bunun başka bir çözümü var mıdır?
I7 4. Nesil mi ???? Eğer öyleyse normal olarak karşılanabilir8GB Ram, i7 işlemci 2.6 GHZ,256 SSD disk, 2 GB Nvidia ekran kartı
Aynı özelliklerde masaüstü pcm var çok rahat oynatıyor tek farkı işlemci markası. Masaüstündeki Amd Ryzen 5, laptop intel i7 bundan olabilir mi bilmiyorumişlemcin ne valorant işlemciye dönük bir oyun ve arkada başka program açmaman gerek
i7 işlemci ama kaçıncı nesil o önemli dostumAynı özelliklerde masaüstü pcm var çok rahat oynatıyor tek farkı işlemci markası. Masaüstündeki Amd Ryzen 5, laptop intel i7 bundan olabilir mi bilmiyorum
4. nesilmiş şimdi baktımi7 işlemci ama kaçıncı nesil o önemli dostum
4. nesilmiş şimdi baktımİyi bir sistem olmayabilir ?? Eğer g3 yada g7 ise zaten pek bisey bekleme oyun için üretilmemistir
Diyelim iyi ama optimizasyon sorunu var ritoya destekten yaz onlar sana log toplayıcı atacaklar (herhangi bi hile olmasın laptopta ) sorunu bulup diğer güncellemede düzeltirken ben öyle yaptım 10 20 gören fps 60 70 görür oldu
Post automatically merged:
I7 4. Nesil mi ???? Eğer öyleyse normal olarak karşılanabilir
Dediğim gibi 4. Nesil eski bi işlemci normal karşılanır4. nesilmiş şimdi baktım
4. nesilmiş şimdi baktım
4. nesil eski ve performansı düşük bir işlemci dostum üzgünüm.4. nesilmiş şimdi baktım
4. nesilmiş şimdi baktım
@kingangelMerhaba dostlar. Yeni bir laptop aldım, teknik özellikleri gayet iyi fakat Valorant'ı denemek istediğimde sağ üstte "Düşük istemci FPS" uyarısı alıyorum ve FPS felaket düşük. Grafik ayarlarını en düşüğe çektim ve ekran kartı driverlerim güncel. Bunun başka bir çözümü var mıdır?
2gb ekran karti ile birsey beklememen gerekli8GB Ram, i7 işlemci 2.6 GHZ,256 SSD disk, 2 GB Nvidia ekran kartı
Düşük istemci fps hatasını arada birmi alıyosun yoksa süreklimiMerhaba dostlar. Yeni bir laptop aldım, teknik özellikleri gayet iyi fakat Valorant'ı denemek istediğimde sağ üstte "Düşük istemci FPS" uyarısı alıyorum ve FPS felaket düşük. Grafik ayarlarını en düşüğe çektim ve ekran kartı driverlerim güncel. Bunun başka bir çözümü var mıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?