Peki bu istemci düşük hatası için ne yapabiliriz? Bir bilgin var mı?
O hata bende de var 170 FPS'le oynuyorum hâlâ istemci düşük yazıyor.Peki bu istemci düşük hatası için ne yapabiliriz? Bir bilgin var mı?
Peki bu istemci düşük hatası için ne yapabiliriz? Bir bilgin var mı?
Teşekkürler.Valorant'ı çalıştırdıktan sonra Görev Yöneticisi'ni çalıştır ve Valorant - Win64-ship e sağ tıklayıp benzeşmeyi ayarla diyelim. Açılan işlemci benzeşmesi sekmesinde işlemci 0'ın yanındaki kutu boş kalacak şekilde diğerlerini işaretle ve tamam de. Oyunu yeniden başlat sorunun düzelecektir. İyi oyunlar dilerim.
Paylaştığın Yararlı Bilgi için Teşekkür Ederim.Valorant'ı çalıştırdıktan sonra Görev Yöneticisi'ni çalıştır ve Valorant - Win64-ship e sağ tıklayıp benzeşmeyi ayarla diyelim. Açılan işlemci benzeşmesi sekmesinde işlemci 0'ın yanındaki kutu boş kalacak şekilde diğerlerini işaretle ve tamam de. Oyunu yeniden başlat sorunun düzelecektir. İyi oyunlar dilerim.
<3Teşekkürler.
Çok Bilgisayar Denedim Acaba Hata Sadece bende mi Var Diye Ama Benimle Alakalı Olmadığını Fark ettimO hata bende de var 170 FPS'le oynuyorum hâlâ istemci düşük yazıyor.
Öyle Diyorsan Baş Tacısın Eyvallahbug kanka o 250 fps var gene aynısını diyor takma fazla ona
Şu Hatayı Düzeltseler Süper Olacak İnsanın Aklına Takılıyor. Psikolojik olarak.Bu hata anlık grliyor genelde 450 fps alıyorum ping 10 banada geliyor anlık sonra gidiyor. Valorant kronik sorunlarından biri