Onaylı Üye
Hileyi yapıyorum. Antrenmana girip entere bastığımda hiçbir tepki alamıyorum ama CMD'de ok yazısı yazıyor. Oyuna giriyorum, adamlar mapte gözükmüyor.
Moderatörün son düzenlenenleri:
Merhabalar "OK!" yazısı çıktıktan sonra hile oyununuza injectlenmiş demektir ve Dword radar hack artık ESP desteklememektedir. Radardan rakibi aktif bir şekilde izleyerek hileyi kullanabilirsiniz.Hileyi yapıyorum. Antrenmana girip entere bastığımda hiçbir tepki alamıyorum ama CMD'de ok yazısı yazıyor. Oyuna giriyorum, adamlar mapte gözükmüyor.
yaptım hocam sağolun ama fazla akıcı değil takip edemiyor hızlımaçta denedinmi
evet o sorun var o nedenle çokta kullanışlı değil sürekli mapa bak faln fistan zor oluyoryaptım hocam sağolun ama fazla akıcı değil takip edemiyor hızlı
kullanmayın gerek yok o zamanbaya kötü
Chams daha iyiydi dostum kullanmayin derken?kullanmayın gerek yok o zaman
yani zor bu şekilde demek istiyorum size kalmış tabiChams daha iyiydi dostum kullanmayin derken?
Merhabalar "OK!" yazısı çıktıktan sonra hile oyununuza injectlenmiş demektir ve Dword radar hack artık ESP desteklememektedir. Radardan rakibi aktif bir şekilde izleyerek hileyi kullanabilirsiniz.Hileyi yapıyorum. Antrenmana girip entere bastığımda hiçbir tepki alamıyorum ama CMD'de ok yazısı yazıyor. Oyuna giriyorum, adamlar mapte gözükmüyor.