Poligonda görülüyor hocam hallettim gece oldu poligonda görüldü bu arada.Sadece poligonda görünmüyor bunu biliyorsun degil mi ? Dm macina falan girip kontrol ettin mi ?
Hileyi yüklüyorum enter tranıng moda kadar gelıyo entera basıyorum ama gorunmuor oyuncular.Hangi hatayı alıyorsunuz?
Oyuncuların isimleri görünüyor mu? Son zamanlarda gelen bir güncellemeden sonra oyuncuları görmek mümkün değil artık. Yalnızca isimlerini görebiliyorsunuz.Hileyi yüklüyorum enter tranıng moda kadar gelıyo entera basıyorum ama gorunmuor oyuncular.
yok hıc bır sey gorunmuyor dun veya dıger gun gorunuyordu ısımlerOyuncuların isimleri görünüyor mu? Son zamanlarda gelen bir güncellemeden sonra oyuncuları görmek mümkün değil artık. Yalnızca isimlerini görebiliyorsunuz.
ıkısını de denedım kral sacma sekılde bı oluyosa 4 kere olmuyor hılehocam oyunu tam ekran pencereli modda başlatmayı deneyin bende bir problem yok
Poligonda görülüyor hocam hallettim gece oldu poligonda görüldü bu arada.Sadece poligonda görünmüyor bunu biliyorsun degil mi ? Dm macina falan girip kontrol ettin mi ?