Uzman Üye
doğrudur hocam fakat belli etmeden oynadığım halde ban yedim diyen onlarca kişi var hilenin açıklamasında 3-5 maç atın günlük diyor 3-5 maçtan fazla atmak çok riskli olur mu legit oynasak bileTek gereken fazla belli etmeden oynamak olay burada bitiyor
doğrudur hocam fakat belli etmeden oynadığım halde ban yedim diyen onlarca kişi var hilenin açıklamasında 3-5 maç atın günlük diyor 3-5 maçtan fazla atmak çok riskli olur mu legit oynasak bile
evet o tarz şeyler olabilir arada illahaki belli olur fakat tek başına girdiğin zaman legit oynayınca bile maç kazanmak zor takım troll geliyor belli etmemek için fazla adam vuramıyorum sen duo falan mı giriyosun tek girerek mi immortal oldunBen hileyi kullanışımın 2. ayındayım Immortal oldum. normal rankım gold.
Haliyle hileyi kullanan tipleri karşımdayken anlayabiliyorum. legit oynuyormuş gibi davranıyor çoğu ama aslında o kadar belli ediyorlarki, sanırsın hepsi nostradamus. koşarken koşarken alaksız bir yerde shift basıp cross koyup clutch alan mı dersin. peek e cross koyarken yanlışlıkla erkenden sıkan mı dersin. neler neler...
Duosuz imkansıza yakın artık çok trol var.evet o tarz şeyler olabilir arada illahaki belli olur fakat tek başına girdiğin zaman legit oynayınca bile maç kazanmak zor takım troll geliyor belli etmemek için fazla adam vuramıyorum sen duo falan mı giriyosun tek girerek mi immortal oldun
kesinlikle katılıyorum gümüş elodayım hileyle 2 maç girdim ikisinide kaybettim takımdan spikeyi istiyorum yok vermiyorum diyor şuraya gidelim diyorum gelen yok defanstayız puslamayın diyorum başlar başlamaz rushluyorlar tek kişi gerçekten legit oynanmıyor belli etmek zorunda kalıyorsun belli etmezsende maç gidiyor legit oynanılacaksa kesinlikle en az 2 kişi girilmeliDuosuz imkansıza yakın artık çok trol var
bende pc gelsin kullanmaya başlıcam 1 hafta sonra deneyimlerini paylaşır mısınvalla aga bende ilk defa kullancam inşallah bir sıkıntı olmaz
aim yok zaten hilede isim esp ve radar varBence aim açmadan oynarsan belli olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?