Valorant Dword hakkında soru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
mh yapımı bence öyle duruyor
Post automatically merged:

hilenin zayıflıkları var ama güzel şu anda undetected

Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Bildiğiniz üzere sitede valorant chams mevcut ama benim aklıma takılan birkaç soru var.
Birincisi hile mh yapımı mı? , başka yerden alıntı mı? , ya da ücretli bir hilenin kırılmışı mı ?
İkincisi valoranta gelen her güncellemeden sonra kontrol ediliyor mu ?
Misal valorant güncellemesinden bir gün önce kapatılıp güncelleme sonrasında kontrol edilip eğer hala ud ise yayınlanması güveliği baya arttırır.
kral hileler sürekli güncelleniyor diye biliyorum valorant gibi bir oyunda hile açmak zor bişey güvenliği çok yüksek ona rağmen legit bi şekilde oynayınca ban yemiyceğin bir hile var bu sitede .)

Twitch Wakery
Süper Üye
Ödüller
8
Sosyal
9 HİZMET YILI
1- Bu Sitedeki Çoğu Hile MemoryHackers Adminleri Tarafından Üretiliyor. Valorant da Bunların İçinde. Belki Ortakları Vardır. Hileler Ücretsiz.
2- Valoranta Girerken Alta Sürüm Numarası Oluyor , O sürüm Numarası Hiledeki Sürüm Numarası İle Eşleşmediği Sırada Zaten Hile Aktif Olmuyor. Yani Sen İstemeyerek Bile Girsen Hileyle Ban Yemezsin.
3- Valoranta Güncelleme Geldiğinden En Fazla1 Hafta İçinde ( En Erken 2 Gün) Sonra Güncelliyorlar Hileyi.
Hile Ban Atmıyor ama Çok Raporlamadan Dolayı Ban Yeme Sıklığın Artıyor. Herşey Senin Elinde.

Ben 2-3 Aydır Kullanıyorum. Bu arada hergün aynı hesaba girme.

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Hile her zaman risktir. Ban dalgası olur yine yersin.
Fixlenir yersin.
Sen her işlem yaptığında oyun arka planda senin loglarını alıyor. Benim düşüncem belli bir report sayısı yediğinde ise, Vanguard senin ekranının SS ' ini alıyor. Ben böyle düşünüyorum.
O yüzden Hilenin sonu = Ban
knk çok haklısın

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
adamlara helal olsun her türlü hileyi buluyolar

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
benim bildigim hile mh yapımı her güncellemeden önce hileyi güncellemeye alıp sonra acıyorlar szi ban yemeden

Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
1- Bu Sitedeki Çoğu Hile MemoryHackers Adminleri Tarafından Üretiliyor. Valorant da Bunların İçinde. Belki Ortakları Vardır. Hileler Ücretsiz.
2- Valoranta Girerken Alta Sürüm Numarası Oluyor , O sürüm Numarası Hiledeki Sürüm Numarası İle Eşleşmediği Sırada Zaten Hile Aktif Olmuyor. Yani Sen İstemeyerek Bile Girsen Hileyle Ban Yemezsin.
3- Valoranta Güncelleme Geldiğinden En Fazla1 Hafta İçinde ( En Erken 2 Gün) Sonra Güncelliyorlar Hileyi.
Hile Ban Atmıyor ama Çok Raporlamadan Dolayı Ban Yeme Sıklığın Artıyor. Herşey Senin Elinde.

Ben 2-3 Aydır Kullanıyorum. Bu arada hergün aynı hesaba girme.
Berkay, benim aklımdaki soruları da yanıtladığın için teşekkür ederim. Report banı yememek için nasıl bir yöntem izlememiz gerek, her gün 1 hesaptan 4 maç yapsak yeterli olur mu.?

Twitch Wakery
Süper Üye
Ödüller
8
Sosyal
9 HİZMET YILI
Berkay, benim aklımdaki soruları da yanıtladığın için teşekkür ederim. Report banı yememek için nasıl bir yöntem izlememiz gerek, her gün 1 hesaptan 4 maç yapsak yeterli olur mu.?
* yardımım dokunduysa ne mutlu bana, rapordan ban yememek için istanbulda mümkünse girme. çünkü veletler p4çliğine raporluyorlar hile bile değilsen. tavsiyem varşova.
* hergün aynı hesaba girebilirsin ama düşünsene günde 3 rapor yediğini 1 haftada 21 rapor. sonra valo adminleri bi bakmış hooop dur bakayım bu kadar rapor niye almış bu adam diye incelicekler. belki de ban atacaklar sana ve sen o ban yediğin sürede oyunda isen 3 ay hwid ban yiceksin yani güüüm
* Eğer Rank Kasıyorsan Hergün 1 Rank Yükselt Mesela Elmas 1 sin Elmas 2 Yap ogün veya o Hafta girme o hesaba. Hesapta ne kadar oyun oynadığın önemli değil dediğim gibi rapor çok yeme yeterli. hile kendisi ban atmıyor.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
* yardımım dokunduysa ne mutlu bana, rapordan ban yememek için istanbulda mümkünse girme. çünkü veletler p4çliğine raporluyorlar hile bile değilsen. tavsiyem varşova.
* hergün aynı hesaba girebilirsin ama düşünsene günde 3 rapor yediğini 1 haftada 21 rapor. sonra valo adminleri bi bakmış hooop dur bakayım bu kadar rapor niye almış bu adam diye incelicekler. belki de ban atacaklar sana ve sen o ban yediğin sürede oyunda isen 3 ay hwid ban yiceksin yani güüüm
* Eğer Rank Kasıyorsan Hergün 1 Rank Yükselt Mesela Elmas 1 sin Elmas 2 Yap ogün veya o Hafta girme o hesaba. Hesapta ne kadar oyun oynadığın önemli değil dediğim gibi rapor çok yeme yeterli. hile kendisi ban atmıyor.
sen banyemeden ne kadar süredir kullanıyorsun peki

Twitch Wakery
Süper Üye
Ödüller
8
Sosyal
9 HİZMET YILI
sen banyemeden ne kadar süredir kullanıyorsun peki
1 tane hesabım sadece ban yemişti 2-3 ay içinde onun haricinde yemedim . üstteki yorumlardan da anlaşılacağı üzere hile ban atmıyor rapor sayına göre incelemeye düşüyorsun ve yetkililer izleyip öyle ban atıyor. derecelide çok belli etmeden oynarsan sorun yaşamazsın

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
1 tane hesabım sadece ban yemişti 2-3 ay içinde onun haricinde yemedim . üstteki yorumlardan da anlaşılacağı üzere hile ban atmıyor rapor sayına göre incelemeye düşüyorsun ve yetkililer izleyip öyle ban atıyor. derecelide çok belli etmeden oynarsan sorun yaşamazsın
eyvallah sağolasın diada kalcam yoksa çıkamıcam

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Hile kullanmak sizi her zaman yasaklanma riskine sokar, çünkü hiçbir genel hile tespit edilmekten kurtulamaz. Ama çoğunlukla insanlar hile yüzünden banlanmazlar, sadece oynadıkları oyun yüzünden banlanırlar. Hileleri kullanıyorlar ve düşmana açıkça gösteriyorlar ki hile yaptıklarını bilsinler ve sonra ihbar etsinler. Özellikle Valorant'ta hileleri kullanırken çok akıllı olmanız gerekiyor çünkü oyuncuların çoğu rütbe atlayacağın kadar akıllı.

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
hileyi kullanamadım gitti süper üye istediği için :D

Twitch Wakery
Süper Üye
Ödüller
8
Sosyal
9 HİZMET YILI
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...