Çözüldü Valorant Dword hileleri çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Hile sitede aktif olduğu halde çalışmıyor arkadaşlar ne radar hilesi nede diğer hile bu konuda bilgisi olan varmı ? poligona girerken oyundan atıyor normalde otomatik ses çıkarırdı ben entere basınca ses çıkıyor oyun donuyor atıyor? veya oyunun içine girince entera basıp ses gelince hile açılmıyor ? bilgisi olan varmıı

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
İlk olarak aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz,
1-
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

2-
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
3- Antivirüs programlarınızı, Windows Defender'ı varsa FaceIT Anti-Cheat ve diğer oyunların Anti-Cheat yazılımlarını kapatın.
4-
Çalıştır>Temp klasörünün içindeki her şeyi silin.
Çalıştır>Prefetch klasörünün içindeki her şeyi silin.
Çalıştır>%temp% klasörünün içindeki her şeyi silin.
Çalıştır>Recent klasörünün içindeki her şeyi silin.

Forumdaki hileler Windows 7, 8, 8.1'de çalışmamaktadır. Bazı Windows...
Hileci Geldi Hanım
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
defender kapalı mı ? ve ne zamandan beri çalışmıyor güncelleme geldiyse belki ondan olabilir video çekip gösterme şansın var mı

Ultra Üye
Ödüller
12
7 HİZMET YILI
windowsun hangi sürümünü kullanıyorsun ?

ayrıca inject ederken oyundan mı atıyor ? eğer atmıyorsa inject ediyorsan dm maçına gir. poligonda gözükmez

Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
windowsun hangi sürümünü kullanıyorsun ?

ayrıca inject ederken oyundan mı atıyor ? eğer atmıyorsa inject ediyorsan dm maçına gir. poligonda gözükmez
win 10 pro zaten daha önce kullandığım bir hileydi şuan olmuyor

Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
dostum oyuna poligona girince mesela başlangacında entera basınca ses geliyor ama oyundan atıyor, veya sonradan açtığımda hile ses geliyor ama çalışmıyor

Ultra Üye
Ödüller
12
7 HİZMET YILI
dostum oyuna poligona girince mesela başlangacında entera basınca ses geliyor ama oyundan atıyor, veya sonradan açtığımda hile ses geliyor ama çalışmıyor
sonradan açtığında oyundan atmadığı zaman çalışıp çalışmadığını sadece poligonda durarak mı söylüyorsun dm maçına giripte bakıyor musun ? poligonda gözükmez hile. bir de dm maçına girip kontrol eder misin ? oyundan atma sebebi oyuna güncelleme geldiğinde veya windows sürümünden kaynaklı oluyor. oyuna güncelleme gelmedi. windows 10 pro diyorsun hangi versiyonu çalıştıra winver yazıp atar mısın ? ayrıca secure boot ve defenderi de kapat açıksa.

Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
sonradan açtığında oyundan atmadığı zaman çalışıp çalışmadığını sadece poligonda durarak mı söylüyorsun dm maçına giripte bakıyor musun ? poligonda gözükmez hile. bir de dm maçına girip kontrol eder misin ? oyundan atma sebebi oyuna güncelleme geldiğinde veya windows sürümünden kaynaklı oluyor. oyuna güncelleme gelmedi. windows 10 pro diyorsun hangi versiyonu çalıştıra winver yazıp atar mısın ? ayrıca secure boot ve defenderi de kapat açıksa.
Dc versene bana

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
1-

2-
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
3- Antivirüs programlarınızı, Windows Defender'ı varsa FaceIT Anti-Cheat ve diğer oyunların Anti-Cheat yazılımlarını kapatın.
4-

Forumdaki hileler Windows 7, 8, 8.1'de çalışmamaktadır. Bazı Windows 10/11 (22H2) sürümlerinde ise zaman zaman hatalar oluşabilmektedir. Bundan dolayı Windows 10 için 20H2 sürümünü kullanmanızı öneriyoruz. Bunlar haricinde arka planda başka bir overlay uygulaması (Discord Overlay, blitz.gg, Rivatuner Statistics vb.) uygulamaların açık olmamasına dikkat ediniz. Arka planda oyun ve hile haricinde çalışan başka bir programda olmaması gerekmektedir. Tüm bu dediklerime rağmen hata almaya devam ediyorsanız veya Windows sürümünüz yukarıda belirttiğim sürümden daha yüksek bir sürüm ise temiz bir format atarak tekrar deneyiniz.

Çözüm
Donator
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
1-

2-
4-

Forumdaki hileler Windows 7, 8, 8.1'de çalışmamaktadır. Bazı Windows 10/11 (22H2) sürümlerinde ise zaman zaman hatalar oluşabilmektedir. Bundan dolayı Windows 10 için 20H2 sürümünü kullanmanızı öneriyoruz. Bunlar haricinde arka planda başka bir overlay uygulaması (Discord Overlay, blitz.gg, Rivatuner Statistics vb.) uygulamaların açık olmamasına dikkat ediniz. Arka planda oyun ve hile haricinde çalışan başka bir programda olmaması gerekmektedir. Tüm bu dediklerime rağmen hata almaya devam ediyorsanız veya Windows sürümünüz yukarıda belirttiğim sürümden daha yüksek bir sürüm ise temiz bir format atarak tekrar deneyiniz.
Bilgisayarıma Windows 10 için 20H2 sürümlü format atarak temiz bir kurulum yaptım.
Yukarıda verilen linklerdeki programları indirip kurdum.
Antivirüs programı yok, Windows Defender'ı kapattım. FaceIt Anti-Cheat ve diğer Anti-Cheat yazılımlarıda yok.

Yukarıda saydığınız klasörlerin içindeki herşeyi sildim.

Ancak hileyi çalıştırıp, oyuna girip, antrenman modunu açıp, ENTER tuşuna bastığımda Ekran siyaha bürünüp bilgisayar donuyor ve restart atıyor.

WhatsApp Image 2023-06-10 at 20.58.49.jpeg

@CauSXOXO

Ultra Üye
Ödüller
12
7 HİZMET YILI
Bilgisayarıma Windows 10 için 20H2 sürümlü format atarak temiz bir kurulum yaptım.
Yukarıda verilen linklerdeki programları indirip kurdum.
Antivirüs programı yok, Windows Defender'ı kapattım. FaceIt Anti-Cheat ve diğer Anti-Cheat yazılımlarıda yok.

Yukarıda saydığınız klasörlerin içindeki herşeyi sildim.

Ancak hileyi çalıştırıp, oyuna girip, antrenman modunu açıp, ENTER tuşuna bastığımda Ekran siyaha bürünüp bilgisayar donuyor ve restart atıyor.

Ekli dosyayı görüntüle 92459

@CauSXOXO
tam sınırdaki sürümü kullanmışsın acaba 1909 veya 2004 sürümünü kullanabilir misin ?

Donator
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
tam sınırdaki sürümü kullanmışsın acaba 1909 veya 2004 sürümünü kullanabilir misin ?
Onu bende düşündüm. Sitenin admini bile "Windows 10 için 20H2 sürümünü kullanmanızı öneriyoruz." yazmış. Bence sürümle alakalı değil. Çünkü öyle olduğunda loader zaten uyarıyor.

Donator
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Ultra Üye
Ödüller
12
7 HİZMET YILI
BIOS'ta Secure Boot menüsünde iki seçenek var. Standart ve Custom. Custom seçili. Standart'a mı almalıyım ?

Windows modlu değil.

https://memoryhackers.org/konular/formatsiz-windows-10-surum-nasil-degistirilir.258727/
bu konudaki 20h2 sürümünü iso olarak indirip usbye yazıp temiz format atarak yaptım işlemleri
disabled enabled yok mu ?
Post automatically merged:

BIOS'ta Secure Boot menüsünde iki seçenek var. Standart ve Custom. Custom seçili. Standart'a mı almalıyım ?

Windows modlu değil.

https://memoryhackers.org/konular/formatsiz-windows-10-surum-nasil-degistirilir.258727/
bu konudaki 20h2 sürümünü iso olarak indirip usbye yazıp temiz format atarak yaptım işlemleri
secure boot görünmüyorsa csm modu açıktır onu kapatıp secure boot gelecektir. secureyi de kapatacaksın sonra

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...