canım valorant çekti şimdi hiç hile yapmadım belki denerim kararsızımArkadaşlar, onaylı üye oldum ve hemen Valorant hilesini kullanmaya başladım. İlk 4-5 maç iyiydi, sonra ara verdim. Ertesi gün oyuna girmeden önce tüm temp dosyalarını temizleyip, bir daha hileyi injectleyip oynadım ve sıkıntısız şekilde oynadım. Öyle çok banlanma olayı olmadı, hesabım yeniydi zaten. Ekstra bir hesabım yoktu ama rahat şekilde oynadım. Bütün görevleri rahatça tamamlayıp hesabı kasmaya başladım. Size önerim, çok rage atmadan ve belli etmeden oynamaya çalışın, maçın başında adamların geldiği noktadan 2-3 kişi vurun. Çıkın zaten MVP alırsınız, zevkli olur. Arkadaşlar, bu kadardı. Eğer buraya kadar okuduysanız tavsiyelerime uyun bence. Çok keyifliydi ve adamlar hiç rage atmıyorlar. Onlar da hile olduğumu anlamadı, iyi forumlar.
evet zaten ban atıyor 2-3 güne ban yedim deronaylı üye olanı ban atıyor diye biliyordum
yuksek ihtimal ban yer o zamana xdbir kaç hafta sonrada ki deneyimlerinide bekliyoruz
aynen bende öyle düşünüyorumyuksek ihtimal ban yer o zamana xd
bende onun için yazdımyuksek ihtimal ban yer o zamana xd
tabi baya maç attım hiç sıkıntı olamdı hala hesabım duruyor eğer ban yersem veya bir kaç hafta sonra bir degişiklik olursa payalaşacağımbir kaç hafta sonrada ki deneyimlerinide bekliyoruz
iyi rank kasmalar broArkadaşlar, onaylı üye oldum ve hemen Valorant hilesini kullanmaya başladım. İlk 4-5 maç iyiydi, sonra ara verdim. Ertesi gün oyuna girmeden önce tüm temp dosyalarını temizleyip, bir daha hileyi injectleyip oynadım ve sıkıntısız şekilde oynadım. Öyle çok banlanma olayı olmadı, hesabım yeniydi zaten. Ekstra bir hesabım yoktu ama rahat şekilde oynadım. Bütün görevleri rahatça tamamlayıp hesabı kasmaya başladım. Size önerim, çok rage atmadan ve belli etmeden oynamaya çalışın, maçın başında adamların geldiği noktadan 2-3 kişi vurun. Çıkın zaten MVP alırsınız, zevkli olur. Arkadaşlar, bu kadardı. Eğer buraya kadar okuduysanız tavsiyelerime uyun bence. Çok keyifliydi ve adamlar hiç rage atmıyorlar. Onlar da hile olduğumu anlamadı, iyi forumlar.
12 - 13 matches but im not level 20 so i cant played ranked yet but i will update when i play rankedthx for the great information , can you tell us how many games you play , and did you play ranked ?
Allah allah bunu ilk defa boyle bisey okudum ve şaşırdım bu yontemleri deneyip ban atmiyor mu ben direkt injecktlesende 3 el sonunda ban yiyorsun diye biliyordum sen şansli adammişsin sana iyi eglenceler diliyorumArkadaşlar, onaylı üye oldum ve hemen Valorant hilesini kullanmaya başladım. İlk 4-5 maç iyiydi, sonra ara verdim. Ertesi gün oyuna girmeden önce tüm temp dosyalarını temizleyip, bir daha hileyi injectleyip oynadım ve sıkıntısız şekilde oynadım. Öyle çok banlanma olayı olmadı, hesabım yeniydi zaten. Ekstra bir hesabım yoktu ama rahat şekilde oynadım. Bütün görevleri rahatça tamamlayıp hesabı kasmaya başladım. Size önerim, çok rage atmadan ve belli etmeden oynamaya çalışın, maçın başında adamların geldiği noktadan 2-3 kişi vurun. Çıkın zaten MVP alırsınız, zevkli olur. Arkadaşlar, bu kadardı. Eğer buraya kadar okuduysanız tavsiyelerime uyun bence. Çok keyifliydi ve adamlar hiç rage atmıyorlar. Onlar da hile olduğumu anlamadı, iyi forumlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?