Valorant Dword hilesi için fonksiyon önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Merhaba, Valorant hilesinde bir şey öğrendim yeni olarak. Hileler en başta seçildikten sonra o şekilde kalıyormuş, bunun için hotkeys özelliklerini oyun içine entegre edip, aç kapa özelliğini aktif edebilme şansları var mıdır? Hem legit oynama açısından hemde hesap ömrü için sağlıklı olur diye düşündüm. Bilen yetkili veya hile yapımcısı varsa bilgilendirebilir mi?

Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Evet benimde aklıma gelmişti, fakat bu sürekli olarak offsetlerde bir değişime neden olacağı için farkedilmesi daha kolay olur diye ekstra bir güvenlik önlemi olarak eklendi diye düşündüm. Yoksa o hileyi kodlayıp bu kadar iyi gizleyebilen bir ekip aç kapa özelliğini eklerken zorlanmazlar diye düşünüyorum :D

Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Evet benimde aklıma gelmişti, fakat bu sürekli olarak offsetlerde bir değişime neden olacağı için farkedilmesi daha kolay olur diye ekstra bir güvenlik önlemi olarak eklendi diye düşündüm. Yoksa o hileyi kodlayıp bu kadar iyi gizleyebilen bir ekip aç kapa özelliğini eklerken zorlanmazlar diye düşünüyorum :D
Evet dediklerin mantıklı geldi. Ben bir sormak istedim meraktan yine de, teşekkürler.

Bu günümüze şükür
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Aslında olablirmiş mantıklı geldi ama diğer arkadaşında dediği çok dogru fark edilmek kolaylaşabilir.

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Böyle olması cidden güzel olabilirmiş,diğer merak ettiğim ise backtrack yapılabilir mi acaba valorant da?

Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Bu tarz şeyler hileler için direk Detect aracı. Yani çok belli ediliyor böyle şeyler oyun içinde oyuncular tarafından. Olmaması daha mantıklı.
Her şey kullanımına bağlı şuan bile mevcut özelliklerle abartarak oynarsan ban yersin ama çeşitli özelliklerle az öz dozunda oynarsan bu sana kolaylık sağlar ve alacağın zevk artar. Ne diye kullanıyoruz hileyi tabi ki kolay kazanmak için, Triggerbot gibi bir özelliğin eklenmesi bu yönde + puan olarak katkı sağlar.

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
dusunulmusutr bence ama ban riskini artıracagı için koyulmamıstır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...