Süper Üye
Evet dediklerin mantıklı geldi. Ben bir sormak istedim meraktan yine de, teşekkürler.Evet benimde aklıma gelmişti, fakat bu sürekli olarak offsetlerde bir değişime neden olacağı için farkedilmesi daha kolay olur diye ekstra bir güvenlik önlemi olarak eklendi diye düşündüm. Yoksa o hileyi kodlayıp bu kadar iyi gizleyebilen bir ekip aç kapa özelliğini eklerken zorlanmazlar diye düşünüyorum
Aimbotun gelmeyeceğini biliyorum, peki hocam Triggerbotun gelme olasılığı var mı ?onun için dll inject etmemiz gerekir oyuna yakalanma riski cok daha yüksek olur.
Bu tarz şeyler hileler için direk Detect aracı. Yani çok belli ediliyor böyle şeyler oyun içinde oyuncular tarafından. Olmaması daha mantıklı.Aimbotun gelmeyeceğini biliyorum, peki hocam Triggerbotun gelme olasılığı var mı ?
Her şey kullanımına bağlı şuan bile mevcut özelliklerle abartarak oynarsan ban yersin ama çeşitli özelliklerle az öz dozunda oynarsan bu sana kolaylık sağlar ve alacağın zevk artar. Ne diye kullanıyoruz hileyi tabi ki kolay kazanmak için, Triggerbot gibi bir özelliğin eklenmesi bu yönde + puan olarak katkı sağlar.Bu tarz şeyler hileler için direk Detect aracı. Yani çok belli ediliyor böyle şeyler oyun içinde oyuncular tarafından. Olmaması daha mantıklı.
backtrack şuanda hiç yapılmadı valo da csgo da efso bi özellikBöyle olması cidden güzel olabilirmiş,diğer merak ettiğim ise backtrack yapılabilir mi acaba valorant da?
yokAimbotun gelmeyeceğini biliyorum, peki hocam Triggerbotun gelme olasılığı var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?