kanka eğer legit bir şekilde oynarsan emin ol hesabını immoya çok rahat çıkartırsın ama wall hack büyüsüne kapılıp adamın çıkacağı yere focus atarsan banı yersin o yüzden dikkatli sakin oyna skor kasmaya değil maçı kazanmaya oyna.Yeni çıkan Dword hilesinden ban yiyen var mı?
Yediyseniz kaç maç atıp yediniz, rage mi oynadınız? Sakin legit mi?
valorantta hile açıyosan kesinlikle %100 ban yersin zaten kanka başklarına sormaan gerek yokYeni çıkan Dword hilesinden ban yiyen var mı?
legit oynanınca bir sorun çıkacağını zannetmiyorum hile undetectYeni çıkan Dword hilesinden ban yiyen var mı?
Kanka durum ne ban yedinmi2 gündür legit bir sekilde oynuyorum Ban yemedim
Ban yedinmi kankaYok bro ne bani suan yucelik eloyum main hesap ile![]()
Evet yedim. Yeni pc ile hem de ama hileden kaynaklı degil.Kanka durum ne ban yedinmi
Post automatically merged:
Ban yedinmi kanka
Neyden dolayıEvet yedim. Yeni pc ile hem de ama hileden kaynaklı degil.
Modem banı olma ihtimali var. Saldım artık.Neyden dolayı
Anladım peki kanka nekadar süre kullandın hileyiModem banı olma ihtimali var. Saldım artık.
İlk çıktığı zamandan beri sorun yoktu hic. 1 kez ban yedim o da oyuna yeni guncelleme geldigi zaman hile fix yemisti ben de girince ban yedim.Anladım peki kanka nekadar süre kullandın hileyi
Halla halla o şey neymiş söyle bakalımSıkıntınız varsa çözebiliriz Herhangi bir sıkıntı da yazabilirsiniz hemen yanıt verebilirim bana hakkında da konuşabiliriz Kaldırıma şeyim var.
Peki birşey isticem senden bildiğin bi spoofer varsa atabilirmisin rica etsemİlk çıktığı zamandan beri sorun yoktu hic. 1 kez ban yedim o da oyuna yeni guncelleme geldigi zaman hile fix yemisti ben de girince ban yedim.
Amidewin + diskdrive serialini degistir + anakart mac adresini degistir belki sen de is yapar yapmaz ise modemin de banlidirAnladım teşekkürler
Post automatically merged:
Peki birşey isticem senden bildiğin bi spoofer varsa atabilirmisin rica etsem![]()
Tamamdır teşekkür ederimAmidewin + diskdrive serialini degistir + anakart mac adresini degistir belki sen de is yapar yapmaz ise modemin de banlidir