- Yasaklandı
-
Düşün ve harekete geç🌪️
Banlı Üye
hile şuan guncel mi peki bugün valorantı guncelledım de hileye guncelleme gelmedı galıba halen dımısizlere katılıyorum hilenin cıvığı cıktı eskiden 1500 oldugu zaman cok güzeldi tekrar yükseltilsin
hocam bilmiyom ama şuan kullanmak riskli cok kişi kulanıyor zamanında 1500 yorumken daha iyiydihile şuan guncel mi peki bugün valorantı guncelledım de hileye guncelleme gelmedı galıba halen dımı
hocam ben 1500 iken kulanıyordum rahat +15 hesap kastım inmoya hepsinden 0 ban bu hile ile kasıyorum 3 hesap kasıyorum 1 tanesi ggkatılıyorum fakat çokta abartmaya gerek yok 1500 civarı çok fazla kasmak istesen o kadar yorumu çok fazla vakit alır ama bi tık yükseltilmesi gerek.
Knk 1500 yorum çok yasizlere katılıyorum hilenin cıvığı cıktı eskiden 1500 oldugu zaman cok güzeldi tekrar yükseltilsin
Evet çok doğur bi tespitMantıki bir düşünce ama bana kalırsa hile banlatir korkusuyla hileyi kullanmayan 5 kişi için hileyi kullanan 50 kişiye sırt çevirmek sitenin etkileşimini düşürür,valorant gibi çok talep gören bı oyunun hilesini zorlaştırmak etkileşimi büyük oranda düşürür BANA GÖRE, kendim valorant oynayan birisi değilim kendi çıkarimıma konuştuğumu düşünmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?