Valorant Dword hilesinin üye grubu gereksinimi arttırılmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Düşün ve harekete geç🌪️
Banlı Üye
Ödüller
1
Sosyal
3 HİZMET YILI
Bence Valorant Dword yaklaşık 5-6 aydır undetected. Normal Valorant hilesi detected olmuş çünkü herkes kullanıyor. Bu kadar uzun süredir fark edilmeyen hilenin kullanan kişi sayısı yani rütbesi arttırılmalı diye düşünüyorum. Bu benim düşüncem fakat kararı Adminlerin vermesi daha iyi olur çünkü herkes kullandığı zaman çoğu arkadaşımız abarttığı için hilenin açığa çıkması daha kolay olabiliyor.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Banlı Üye
Sosyal
3 HİZMET YILI
Cidden hak veriyorum 1500yorum iken ban riski hiç olmuyordu

Ultra Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
sizlere katılıyorum hilenin cıvığı cıktı eskiden 1500 oldugu zaman cok güzeldi tekrar yükseltilsin

The Ghost Living Inside You
Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
Benim düşünceme göre eskisi gibi hileye ulaşmak için bir zorluk olması gerek "Efsane Üye" de buna çok uygun.Hilenin ud kalması için bu yapılması gerek bana göre.

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Katılıyorum aynısı lol scripti içinde olmalı en azından 500 mesaj falan iyi olabilir insanlar hiç emek vermeden maç bulmayı beklerken mesaj atıyor sc yi kapıyor detect olacak diye korkuyorum çok kullanan var çünki

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Bencede Kral Çok İyi Hile Ama Çok Az Gereksinim İstiyo Bizim Arkadaş Kullanıyodu

KRALLIĞINIZI İMPARATORLUĞUMA KATARIM
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
katılıyorum fakat çokta abartmaya gerek yok 1500 civarı çok fazla kasmak istesen o kadar yorumu çok fazla vakit alır ama bi tık yükseltilmesi gerek.

Ultra Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
katılıyorum fakat çokta abartmaya gerek yok 1500 civarı çok fazla kasmak istesen o kadar yorumu çok fazla vakit alır ama bi tık yükseltilmesi gerek.
hocam ben 1500 iken kulanıyordum rahat +15 hesap kastım inmoya hepsinden 0 ban bu hile ile kasıyorum 3 hesap kasıyorum 1 tanesi gg

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Mantıki bir düşünce ama bana kalırsa hile banlatir korkusuyla hileyi kullanmayan 5 kişi için hileyi kullanan 50 kişiye sırt çevirmek sitenin etkileşimini düşürür,valorant gibi çok talep gören bı oyunun hilesini zorlaştırmak etkileşimi büyük oranda düşürür BANA GÖRE, kendim valorant oynayan birisi değilim kendi çıkarimıma konuştuğumu düşünmeyin.

Hile bir zevktir
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
aynısı lol içinde geçerli olması lazım 50 mesaj kasıp hile ile oynayan çok var ya

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Yorum harici bir de forumda eski üye olanların mesaj yetkisi olmadanda erişebilmesi lazım 2018 altı mesela :=)

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
sizlere katılıyorum hilenin cıvığı cıktı eskiden 1500 oldugu zaman cok güzeldi tekrar yükseltilsin
Knk 1500 yorum çok ya

Mantıki bir düşünce ama bana kalırsa hile banlatir korkusuyla hileyi kullanmayan 5 kişi için hileyi kullanan 50 kişiye sırt çevirmek sitenin etkileşimini düşürür,valorant gibi çok talep gören bı oyunun hilesini zorlaştırmak etkileşimi büyük oranda düşürür BANA GÖRE, kendim valorant oynayan birisi değilim kendi çıkarimıma konuştuğumu düşünmeyin.
Evet çok doğur bi tespit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...