Çözüldü Valorant DWORD PRIVATE Hack çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Merhaba değerli dostlar Valorant'da DWORD PRIVATE'i çalıştırıyorum nasıl kullanılırda yazdığı gibi dıt sesi geliyor fakat çalışmıyor tam ekran pencereli yaptım pencereli yaptım poligonda denedim deathmatch de denedim gene olmadı nasıl düzeltiriz bunu? Bir bilen yardımcı olursa sevinirim.

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Bende 22h2 kullanıyordum açılmıyordu .1903 düşürdüm sorunsuz açılmaya basladi.(custom os mu kullaniyorsun )
Custom os bilmiyorum da hocam bir yöntemi varsa format atmadan düşürmenin anlatma şansınız var mı?
Post automatically merged:

Bende 22h2 kullanıyordum açılmıyordu .1903 düşürdüm sorunsuz açılmaya basladi.(custom os mu kullaniyorsun )
Veya başka türlü açabilir miyim?

x64 all yazdığı için açtım da konuyu çalışmıyor yani 22H2'de

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Custom os bilmiyorum da hocam bir yöntemi varsa format atmadan düşürmenin anlatma şansınız var mı?

Veya başka türlü açabilir miyim?

x64 all yazdığı için açtım da konuyu çalışmıyor yani 22H2'de
Üzgünüm bu kesin çözüm olmalim dediğim gibi bende aynı sorunla karşılaştım aynı sürümde .(custom os sormamin sebebi 22h2de revios kullanıyordum ondan mı kaynakli diye idi)

Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Windows sürümünüzü kontrol edin
sürücünüz ve Windows tam ekrana ayarlayın

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
valorant hile çalışmıyor çünkü windows güncelleme gelmiş yüzünden hileyi çalıştırmaz :( :( eski windows sürümü daha iyi hile çalışacak

420 REPLY
Süper Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
win 10 22H2 de çalışmıyor şuan Benim merakım acaba Windows 11 de çalışır mı ona göre yükselticem

420 REPLY
Süper Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
ya windows sürüm düşürmek lazım ben de kullanmak istiyorum ama hiç düşüresim yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...