Seçkin Üye
Açıklamasında Windows 10 x64 all yazıyor fakat Windows sürümüm 22H2Windows sürümü ne
Bende 22h2 kullanıyordum açılmıyordu .1903 düşürdüm sorunsuz açılmaya basladi.(custom os mu kullaniyorsun )Açıklamasında Windows 10 x64 all yazıyor fakat Windows sürümüm 22H2
Custom os bilmiyorum da hocam bir yöntemi varsa format atmadan düşürmenin anlatma şansınız var mı?Bende 22h2 kullanıyordum açılmıyordu .1903 düşürdüm sorunsuz açılmaya basladi.(custom os mu kullaniyorsun )
Veya başka türlü açabilir miyim?Bende 22h2 kullanıyordum açılmıyordu .1903 düşürdüm sorunsuz açılmaya basladi.(custom os mu kullaniyorsun )
x64 all yazdığı için açtım da konuyu çalışmıyor yani 22H2'deBende 22h2 kullanıyordum açılmıyordu .1903 düşürdüm sorunsuz açılmaya basladi.(custom os mu kullaniyorsun )
Üzgünüm bu kesin çözüm olmalim dediğim gibi bende aynı sorunla karşılaştım aynı sürümde .(custom os sormamin sebebi 22h2de revios kullanıyordum ondan mı kaynakli diye idi)Custom os bilmiyorum da hocam bir yöntemi varsa format atmadan düşürmenin anlatma şansınız var mı?
Post automatically merged:
Veya başka türlü açabilir miyim?
Post automatically merged:
x64 all yazdığı için açtım da konuyu çalışmıyor yani 22H2'de
ADC main genelde bu sorunları daha iyi çozer . Sorun için alternatif çözüm varmı diye bende takipte olacağım iyi forumlarAnladım hocam gene de sağolun bakalım başkaları ney diyecek.
Zaten tam ekran hocamWindows sürümünüzü kontrol edin
sürücünüz ve Windows tam ekrana ayarlayın
Sürümü düşüremiyorum bir kaç denedim fakat başaramadım müsait olduğun bir zaman yardımcı olabilir misin? discordum: aristocraticcBende 22h2 kullanıyordum açılmıyordu .1903 düşürdüm sorunsuz açılmaya basladi.(custom os mu kullaniyorsun )
istek attım : nopainaristocraticc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?