Valorant Dword Private hilesi iki günde banlattı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Hocam, ben 2 gündür kullanıyorum hileyi. Eskiden kullanmadığım bir hesap vardı. Öyle normal oyun giriyordum, dereceli değil. O kadar iyi değilim, oyunda belli edip reportlandığımı da düşünmüyorum ama sonuç olarak ban yedim. Neden oldu acaba? Çok az oynamama rağmen ve oynadığımda tam gaz derecesiz falandı yani az oynadım, reportlandığımı kesinlikle düşünmüyorum. Hile olmasına rağmen çok kötü oynadım zaten :) ama sonuç olarak banlandık. Bu durumda hileyi bence daha sağlam yapılması gerekiyor diye düşünüyorum. Bu konuda yardımcı olabilecek varsa çok mutlu olurum, ilginiz için teşekkürler.

Ekran görüntüsü 2024-01-03 184412.png

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
boş yapmışsın diye yorumladım kişisel fikrimce yardım konusuna gelirsek sitede valorant için 2 hile var dün kayıt olanın dahi bugün kullanabileceği tabiri caizse çerkenez olan hileyi kullanmışsın açıkçası 2 gün dayanması bile büyük lütuf sana önerim ya aylığı 3-4K ve üstü bir hile satın al ya da free hile kullanma yoksa ban çiki ban ban muhtemelen radar hacki kullanmışsın zaten diğerine yetkin yok dolayısıyla o da çok anlık ve seri detect olabiliyor burdan sonrasında yapacak bir şey yok hilesiz gir bir süre ve hwid ban yememiş olmak için dua et aksi halde 3-6 ay arası ban yemiş olabilirsin bu süre zarfında hangi hesapla girersen gir ban yiyecek o hesaplar makinen işaretlendiği için sistemden ve oyuna giremeyeceksin

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
valorantta hile kullanıcaksan free kullanma anti cheatı cok güclü kafan 2-3k yı cıkar aylık

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
daha önceden pc ye farklı bi hile yüklediysen herhangi bi oyun için yada başka bir şey onu tespit edip banlamış da olabilir kankam

Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
Ben hileyi 1 aydır kullaniyorum ve ban yemedim dostum legit oynuyorum belli etmiyorum aimim de çok iyi değil senin gibi ama sen belli etmissin belliki

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
aşırı belli edersen ilk oyundan bile atabiliyor hocam sıkıntılı vac'ı aşırı iyi legit olarak güncelleme gelene kadar rahat takılırsın.

Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
hile iyi fakat anticheat sistemi çok gelişik valorantta oyzuden normal ve free hile ucretli alırsın aylık 1k+ ozaman legit oynayıp yoluna devam edersin

Uzman Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
boş yapmışsın diye yorumladım kişisel fikrimce yardım konusuna gelirsek sitede valorant için 2 hile var dün kayıt olanın dahi bugün kullanabileceği tabiri caizse çerkenez olan hileyi kullanmışsın açıkçası 2 gün dayanması bile büyük lütuf sana önerim ya aylığı 3-4K ve üstü bir hile satın al ya da free hile kullanma yoksa ban çiki ban ban muhtemelen radar hacki kullanmışsın zaten diğerine yetkin yok dolayısıyla o da çok anlık ve seri detect olabiliyor burdan sonrasında yapacak bir şey yok hilesiz gir bir süre ve hwid ban yememiş olmak için dua et aksi halde 3-6 ay arası ban yemiş olabilirsin bu süre zarfında hangi hesapla girersen gir ban yiyecek o hesaplar makinen işaretlendiği için sistemden ve oyuna giremeyeceksin
Öncelikle niye egonu tatmin ettiğini anlamadım ama umrumda değil biraz daha saygı çerçevesi içerisinde konuşursan sevinirim. Başlıktanda yazdığım üzere private olan versiyonunu kullandım uzman üye olduğum içinde yetkim var. Screenshot üzerine hwid ban yedim. Bunun üzerine tartışma konusu açıp faydalı olmak için uğraşıyorum.

Ben hileyi 1 aydır kullaniyorum ve ban yemedim dostum legit oynuyorum belli etmiyorum aimim de çok iyi değil senin gibi ama sen belli etmissin belliki
Hocam çok belli ettiğimi düşünmüyorum ya. Gayet legit oynadım ve kimsenin beni reportlayacağını sanmıyorum. Normal oynadım yani. Oyunuda ranked girmedim bile normal oyun girdim. Ben ban yedim daha da oynamam ama size bir faydası olsun diye böyle bi konu açtım. Teşekkürler yorumun için

hile iyi fakat anticheat sistemi çok gelişik valorantta oyzuden normal ve free hile ucretli alırsın aylık 1k+ ozaman legit oynayıp yoluna devam edersin
Muhtemelen bu yüzden patladım çünkü çok az oynadım ve hileyi belli etmediğimi düşünüyorum. Bir şekilde vanguard fark etti.

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Bende kullanıyorum uzun süredir hiçbir sorun olmadı

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
hile zaten free olduğu için elinde sonunda banlanacağın kesin ama report yemediysende başka bir yazılımdan başka bir programdan ban yemiş olabilirsin

dc: yalvarma
Uzman Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
başka bi hilemi yüklüydü hile ud çünkü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...