Arkadaşlar, en son 4 ay önce falan hileyi kullanmıştım. Bilgisayarı kaldırdığım için şimdi tekrardan kurmayı düşünüyorum PC'yi. Hilenin durumu nedir? Aktif kullanan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.
Moderatörün son düzenlenenleri:
en son kullandığımda uzun süre sonra bende ban yemiştim hatta banın bahanesine kaldırmıştım çoktan açıldı ama tekrar denemeden önce sorayım dedimkullanma hwid ban yedim
scriptin durumu peki dost ?Undetected fakat bu hala garantili olacağı anlamına gelmemekte. Dikkatli oynamakta ve belli etmemekte fayda var ama çalışıyor![]()
lol scden kastettiysen aynı şekilde undetected fakat biraz hor kullanırsan banwave de uçabilirsin ayrıca ben yaklaşık 1.5 yıldır kullanıyorum sadece 1 hesap banlattımen son kullandığımda uzun süre sonra bende ban yemiştim hatta banın bahanesine kaldırmıştım çoktan açıldı ama tekrar denemeden önce sorayım dedim
scriptin durumu peki dost ?
anladım dost teşekkür ederim ben daha hiç lolden banlatmadım da valoya 1 hesaba kısmet oldulol scden kastettiysen aynı şekilde undetected fakat biraz hor kullanırsan banwave de uçabilirsin ayrıca ben yaklaşık 1.5 yıldır kullanıyorum sadece 1 hesap banlattım