Çözüldü Valorant Dword Radar Hack - Oyun Açılmama Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Loaderden hileyi yüklüyorum. "Bir sorun yok, şimdi oyunu açınız" diyor. Fakat bu kısımdan sonra oyun açılmıyor. Çözüm için fikirleri olan varsa şimdiden teşekkürler.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
virüs programını kapat olmadı ise 22h2 windows 10 sürümünde olup olmadığını kontrol et eğer oda olmadı ise format at hata düzelicektir yaşadım çünkü

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
assembly so hard please help me
Donator
Ödüller
14
9 HİZMET YILI
Dümdüz "Bir sorun yok, şimdi oyunu açınız" yazısı gelince şuna çift tıkla eğer kullanıcı adı şifreni hatırla seçili ise otomatik olarak açılır zaten. Poligona gir ve enter tuşuna bas, oyun açılana kadar arka planda google'a v.s yanlışlıkla enter basma.

1688402092622.png

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
nasıl açılmayabilir ki ? entera falan mı basıyorsun daha poligona gelmeden önce ?
kanki oyun hiç açılmıyor giremiyorum
Post automatically merged:

Dümdüz "Bir sorun yok, şimdi oyunu açınız" yazısı gelince şuna çift tıkla eğer kullanıcı adı şifreni hatırla seçili ise otomatik olarak açılır zaten. Poligona gir ve enter tuşuna bas, oyun açılana kadar arka planda google'a v.s yanlışlıkla enter basma.

Ekli dosyayı görüntüle 93548
bro sorun zaten hileyi yükledikten sonra valorantın açılmaması :/

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
kankam yorumlara baktım oyun hiç açılmıyor demissin senin oyunla ilgili bi problem olabilir ha hileyi çalıştırınca oyun acılmıyor diyorsan o zamn hileye belki güncelleme gelebilir ondan kaynaklı da olabilir ama hile açmadan da oyun acılmıyor ise o senın bilgiseyarın ile bi sorun gibi duruyor
format deneyebilirsin istersen dostum hile su anda güncel olarak kullanılıyor ve ilk defa sende böle bir şey gördüm şaşırdım bende acıkcası yetkılere yazabilirsin istersen dostum bir de öle dene sorun gene çözülmez ise format attırmanı öneririm

Donator
Ödüller
14
9 HİZMET YILI
Load'dan kastınız hile sizin enter basmanız için bekliyor o aşamada beklerken oyun açılmıyor değil mi? Enter basmıyorsunuz yani?

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
"Lütfen oyunu açınız" diyor. Ve ben oyunu açamıyorum bro. Tıklıyorum ve açılmıyor.

Load'dan kastınız hile sizin enter basmanız için bekliyor o aşamada beklerken oyun açılmıyor değil mi? Enter basmıyorsunuz yani?
"Lütfen oyunu açınız" diyor. Ve ben oyunu açamıyorum bro. Tıklıyorum ve açılmıyor.

Donator
Ödüller
14
9 HİZMET YILI

Loader'ı yönetici olarak çalıştırdığınızdan emin olun, ayrıca sistemde FaceIT Anticheat ya da herhangi bir Anti-Virüs varsa kapatın. Bunlara rağmen de düzelmez ise Vanguard ve Valorant'ı kaldırıp tekrar indirmeyi deneyin.

Seçkin Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI

kardeşim görev yöneticisini aç. Bak Riot Client var mı? Varsa kapat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...