Valorant Dword Radar Hack Windows 10 21H2 ye kadar iki hileyide desteklemektedir. Windows sürümünüzü kontrol ediniz.Loaderden hileyi yüklüyorum. "Bir sorun yok, şimdi oyunu açınız" diyor. Fakat bu kısımdan sonra oyun açılmıyor. Çözüm için fikirleri olan varsa şimdiden teşekkürler.
21h2 sürüm bro. virüs programı da kapalıvirüs programını kapat olmadı ise 22h2 windows 10 sürümünde olup olmadığını kontrol et eğer oda olmadı ise format at hata düzelicektir yaşadım çünkü
var bro. loadersiz girince açılıyoroyun açılmıyorsa hile ile alakası yok.
nasıl açılmayabilir ki ? entera falan mı basıyorsun daha poligona gelmeden önce ?21h2 sürüm bro. virüs programı da kapalı
Post automatically merged:
var bro. loadersiz girince açılıyor
kanki oyun hiç açılmıyor giremiyorumnasıl açılmayabilir ki ? entera falan mı basıyorsun daha poligona gelmeden önce ?
bro sorun zaten hileyi yükledikten sonra valorantın açılmaması :/Dümdüz "Bir sorun yok, şimdi oyunu açınız" yazısı gelince şuna çift tıkla eğer kullanıcı adı şifreni hatırla seçili ise otomatik olarak açılır zaten. Poligona gir ve enter tuşuna bas, oyun açılana kadar arka planda google'a v.s yanlışlıkla enter basma.
Ekli dosyayı görüntüle 93548
Açılmamasından kastınız ne hiçbir ekran gelmiyor mu önünüze?kanki oyun hiç açılmıyor giremiyorum
bro sorun zaten hileyi yükledikten sonra valorantın açılmaması :/
aynenAçılmamasından kastınız ne hiçbir ekran gelmiyor mu önünüze?
Restart atıp denediniz mi acaba?
çok denedim broRestart atıp denediniz mi acaba?
Windows versiyonun ne acaba, Çalıştır (Windows+R) kısmında "winver" yazarak öğrenebilirsiniz. Ekran görüntüsü olarak eklerseniz sevinirim.çok denedim bro
w10 21h2Windows versiyonun ne acaba, Çalıştır (Windows+R) kısmında "winver" yazarak öğrenebilirsiniz. Ekran görüntüsü olarak eklerseniz sevinirim.
"Lütfen oyunu açınız" diyor. Ve ben oyunu açamıyorum bro. Tıklıyorum ve açılmıyor.Load'dan kastınız hile sizin enter basmanız için bekliyor o aşamada beklerken oyun açılmıyor değil mi? Enter basmıyorsunuz yani?
Loader'ı yönetici olarak çalıştırdığınızdan emin olun, ayrıca sistemde FaceIT Anticheat ya da herhangi bir Anti-Virüs varsa kapatın. Bunlara rağmen de düzelmez ise Vanguard ve Valorant'ı kaldırıp tekrar indirmeyi deneyin."Lütfen oyunu açınız" diyor. Ve ben oyunu açamıyorum bro. Tıklıyorum ve açılmıyor.
"Lütfen oyunu açınız" diyor. Ve ben oyunu açamıyorum bro. Tıklıyorum ve açılmıyor.
kardeşim görev yöneticisini aç. Bak Riot Client var mı? Varsa kapat"Lütfen oyunu açınız" diyor. Ve ben oyunu açamıyorum bro. Tıklıyorum ve açılmıyor.
"Lütfen oyunu açınız" diyor. Ve ben oyunu açamıyorum bro. Tıklıyorum ve açılmıyor.